Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pepe

24. 2. 2008

ObrazekBílého kocourka Pepeho k nám přinesli lidé, kteří se jej ujali ještě coby malého koťátka. Pepe bydlel se svými původními majiteli v bytě a časem se ukázalo, že nutně potřebuje výběh. Jako většina bílých koček je Pepe hluchý. Jinak je to velký mazel milující lidskou společnost. 24.2.2008 byl umístěn  ke 4leté britské kočce do Loštic u Mohelnice do domku se zahrádkou.

27.10.2008:
Milí přátelé kočiček,
tak konečně mám trošku času a můžu Vám napsat o kocourkovi, kterého jsme si od Vás dovezli. Je vpořádku, zdravý a plný pohody. Také trošku přibral. Je doma i venku, dokáže si o to říct svým mňoukáním. S kočkami v okolí se snáší dobře, chytá myši a bohužel někdy i ptáčky - ještě že je bílý. V posteli se dost roztahuje je moc dlouhý a dost umanutý. K dětem se chová moc hezky, dokáže rozlišit věk a pokud se mu to nelíbí tak uteče a nebo velice opatrně kousne. Před dům jsme ho snad odnaučili chodit, chodí jen do zahrad a tam auta nejsou. Od ostatních lidí se pohladit nedá a je schopný kousnout a vrčet. Někdy mám pocit, že se chová jako pes.
Jenom co bude zase více času pošlu fotky.
Přeju mnoho síly do další práce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Návštěva

(Kočky SOS, Lucka, 29. 2. 2008 10:20)

Můžeš přijít kdykoliv se Ti to bude hodit, jen předtím zavolej paní Tomalové na tel.č. 724 142 463, aby s Tebou počítala, ano? Při návštěvě u nás všechno probereme. Budeme se těšit!

Děkuji

(Jan Škrabálek, 28. 2. 2008 19:01)

Děkuji že mi nabízíte že se občas mohu podívat jak to u vás chodí,máte opravdu krásné kočičky nejvíc se mi líbí Ňuňo a Vigoti jsou nejhezčí!
Vždy přinesméme alespoň nějáké jídlo pro kočičky jsou všechny pěkné!

Pepe

(Kočky SOS, Lucka, 28. 2. 2008 14:08)

Milý Jendo, je nám velice líto, že jsi přišel o kamaráda. Z Tvého příspěvku je znát, že jsi ho měl opravdu rád. Věř nám ale, že my za to, že Pepe skončil u nás, nemůžeme. Udělaly jsme pro něj vše, co bylo v našich silách, a navíc měl i velké štěstí, protože u nás na nový domov nečekal dlouho. V novém domově bude určitě šťastný - bude moct chodit ven a společnost mu dělají 3 kluci jako jsi Ty a kočičí kamarádka. Věříme, že je Ti to teď líto, ale nezoufej. Až vyrosteš a budeš mít své vlastní bydlení, můžeš si pořídit jiného kocourka. Do té doby, když budeš chtít a bude Ti chybět kočičí společnost, můžeš občas přijít na návštěvu k nám.

Upozornění

(Jan Škrabálek, 28. 2. 2008 8:34)

Dobrý den jsem yn mých rodičů kteří dali sem tohoto překrásného kocoura který nakonec putoval do Mohelnice,jsem s toho strašně zklamaný a říkám tady každému brát kamarády dokáže každý ale dávat už ne!