Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petronelka (nyní Mína)

13. 5. 2011

petronelka10.jpg Bílomourečku Petronelku našla naše známá na parkovišti u OBI. Zrovna se ji chystal vzít s sebou jeden bezdomovec s tím, že jí koupil pizzu a jde s ní do lesa. Známá mu ji vytrhla z ruky se slovy "do žádného lesa!" a odnesla ji k nám... Petronelka je velmi mazlivá, "tahací", vhodná i k dětem nebo domácnosti, kde bude mít dostatek pozornosti. Bude spokojená v bytě i v domku se zahrádkou. 13.5.2011 byla umístěna do domku se zahrádkou do Kuřimi.

Děkujeme manželům Merčákovým & kočkám Bety a Kety, kteří Petronelku během pobytu u nás podporovali formou  adopce na dálku.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

14.5.2011:
Dobrý večer, tak hlásím, že Petruška je spokojená moc. Když jsme přijeli, tak se nejdřív schovávala, ale za hodinu vylezla a děsně se mazlila a předla. Pořád se ale trošku bojí a občas zaleze pod pohovku a za chvilku vyleze. V njoci spala u Lukáše na polštáři a šlapala mu do vlasů packama. Vstávala cca v 5 hod., jak se vyfotíme, pošlu ještě fotku na e-mail. Hezký večer.

3.2.2012:
Petronelka se teď jmenuje Mína, protože ji tak pojmenovala moje malá neteř.
Mína si pobíhá vesele u našich rodičů po zahrádce, je to zdatná myšilovka.:) Za to je jí maminka nesmírně vděčná. Mína úlovky vystavuje pěkně v řadě pod oknem, aby na ně bylo dobře vidět.:)

Videa, kde je Petronelka:


Video z depozita Nadi Tomalové - 21.4.2011


20.2.2011


Video z depozita Nadi Tomalové - 27.11.2010

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář