Jdi na obsah Jdi na menu
 


Picasso

8. 7. 2008

ObrazekTento krásně zbarvený kocourek byl jako 14denní nalezen v lese v krabici. Je milý, hravý, v novém domově bude potřebovat kočičího kamaráda, jinak by se nudil. Picasso byl 8.7.2008 umístěn do Švýcarska k 1ročnímu kocourkovi Guccimu. Jeho noví majitelé nám napsali:

11.7.2008:
Picasso celou cestu prospal, zato doma pak celou noc lumpačil. S Guccim je seznamuji pomalu, aby spolu zatím nebyli celý den. Picasso chodí za Guccim, ale ten ještě trochu žárlí, ale myslím, že jej to přejde. První den nechtěl nic jíst, musela jsem ho do jídla nutit. Zato teď spořádá všechno co vidí. Je to hrozný mazel. Nejraději spí v posteli schovaný pod peřinou.

15.7.2008:
Picasso s Guccim už jsou velcí kamarádi. Hrají si spolu a papají spolu z jedné misky. Většinou Picasso Guccimu všechno sní, dokáže sníst dvakrát tolik než Gucci. Prvních pár dnů na něj Gucci vrčel, ale teď je jako beránek. Smířil se s tím,že už není jedináček. Jinak se nic nezměnilo, Picasso pořád nejraději spinká v posteli, ale hezky na peřině, už se neschovává. Všude za mnou chodí jako pejsek, až mám někdy strach, že jej zašlápnu. Je to pěkný čertík - vleze a vyleze kam to jde. A hrátky s Guccim? Tak to lítá všechno v okolí. Nejdříve honí Picasso Gucciho a pak si pozice vyměni a honí Gucci Picasso - hotové zemětřesení. Jsem ale strašně ráda,že si na sebe tak dobře a rychle zvykli. Nejkrásnější je, když se po takové honičce pak hezky natáhnou a oba dva spokojeně vrní. Mějte se zatím krásně a hodně pozdravů do Hodonína.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář