Jdi na obsah Jdi na menu
 


Picasso 02

25. 7. 2012

picasso02-02.jpgPicassa dovezla majitelka našich bývalých svěřenců Izzí, Lori a Floka. Picasso se jim přitoulal na dvůr, ale Flok ho vyháněl. Navíc měl od svrabu rozškrábaný krk a celou hlavu. Je moc milý a mazlivý, ostatní kočky nemusí, bude rád rozmazlovaným jedináčkem v bytě nebo do domku se zahrádkou. 25.7.2012 byl umístěn jako jedináček do domku se zahrádkou do Svatobořic.

Fotky Picassa z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

Děkujeme Jarmile Slavíkové, která Picassa během jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

8.10.2012:
Dobrý večer všem kočičkám,
konečně jsem si našla čas, abych Vám dala vědět jakpak se babiččin kocourek Čertík, dříve Picasso, má.
Když jsme Čertíka babičce přivzeli, moc se na něj nechtěla ani podívat, protože truchlila za svého kocourka, kterého měla 13 let. Byl to její velký miláček a opustil ji v ten den, kdy jí Čertík vstoupil do života (rozhodli jsme se řešit ztrátu okamžitou náhradou). Jakmile vylezl Čertík z přenosky, neváhal ani sekundu, a hned se všem začal otírat kolem nohou a ,,na drzo" začal okamžitě průzkumníkovat celý dům. Čertík je velká potvůrka a neuvěřitelná ,,vtěrka", takže si naši babičku během jednoho týdne naprosto získal, až jsme byli celá rodina v úžasu, jak rychle si ji dokázal tak omotat kolem prstu:-D. Babička pro něj zvolila jméno Čert, prý když je takový černý :-). Ale dnes mu nesmí nikdo takto říct, protože on přece není Čert, ale Čertík nebo Čertíček :-D. Jak už jsem psala je to velká potvůrka....nejen, že si kolem prstu omotal svou majitelku a celý zbytek naší velké rodiny, ale dokonce i psy, kteří svým vzrůstem vzbují velký respekt..ale Čert je má na háku :-), honí se s nimi, laškuje, sem tam jim vlepí takovou lehkou facku :-) a pak zase dál provokuje :-). Je to velký hospodář...co vidí někde položené, to hned shodí a začne ,,casnovat" hlava nehlava :-). V sousedství si našel kamarádku, ale na ,,jeho" humno, nesmí žádná jiná kočka, jinak ji pěkně prožene. Babičce dělá společnost ve dne v noci, je to velký a skvělý společník, mazel, který miluje návštěvy, rád se předvádí a,, rochní" v klínu :-) Je to velký miláček nejen babičky, ale i celé rodiny a nikdo na něj nedá dopustit. Máme z něj velkou radost, protože babička v jeho společnosti neuvěřitelně ožila a nejméně tisíckrát za den jí vykouzlí úsměv na tváři. Shodli jsem se, že takovou veselou jsme ji už dlouho neviděli. Každopádně to, že se má opravdu moooc dobře, potvrdí fotoi z července, když jsme ho přivezli a z fotky současné.....Čertíček se nám totiž pěkně zakulatil :-). Vždy, když slyší zvuk dveří od lednice, tak u toho nesmí samozřejmě chybět a babička neodolá tomu jeho prosícímu kočičímu výrazu (to umí fakt dobře, a lehce zdvižené přední pacinky jako pejsek) a musí mu prostě vždycky něco dát :-). Jsme mooc rádi, že ho máme! Babičce opět vnesl radost a lásku do života a díky němu není nikdy sama, protože s ní všude chodí.
Ještě jednou moc děkujeme, že nám tak úžasná kočičí dušinka vstoupila do rodiny, dělá nám velkou radost!

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Máme radost

(Alena, 12. 10. 2012 21:19)

Tak tu čtu zprávu o Piccasovi - Čertíkovi a tečou mi slzy radosti. Je moc fajn, že dělá paní takovou radost. U nás se trápil on, ale i my, když jsme viděli, jak ho ostatní kočky odhánějí a on jak se chtěl moc mazlit, to mi pak tekly slzy, ale zoufalé :-( Přesně to vidím, jak popisujete, že se otírá o nohy, s každým je hned kamarád a děsný mazel. I když jsem to obrečela, když jsme ho dávali p. Tomalové, dnes jsem ráda, protože je v dobrých rukou a má svoje území i dvounožce jenom pro sebe. Posíláme mu pohlazení a přání dlouhého, spokojeného života.