Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pigi

3. 1. 2007

ObrazekMourečku Pigi nám z chatové oblasti Radějov přivezla paní, která má už 14 koček a Pigi, která se k její chatě přitoulala, si už nemohla nechat. Je mazel a velmi společenská. Byla už jednou umístěna - na Štědrý den si ji od nás odvezla rodina s malým chlapečkem. Bohužel chlapeček byl ještě moc malý a nenechal Pigi chviličku vydechnout, a tak nám ji raději přivezly zpátky. 3.1.2007 byla umístěna podruhé - do Kostic.

Její noví majitelé nám napsali:

3.1.2007:
Cesta byla klidná. Pigi (Kiki - kluci si ji přejmenovali) vrtí ocáskem a přede, tak spokojená. Už se vyspala, najedla a vyčurala do steliva. Spokojenost na všech stranách. Moc za ni děkujeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pigi

(Vaculovičová Gertruda, 13. 10. 2007 18:28)

Chtěla bych moc poděkovat pani Tomalové, že tak rychle našla pro Pigi domov, a děkuji za všechny její svěřence, kterým dává tu nejlepší péči a lásku a kteří mají u ní ten krásný, kočičí ráj na zemi...

Poly

(Šípová, 2. 1. 2007 11:03)

Škoda, že noví páníci neměli více trpělivosti. Máme roční vnoučata-dvojčata a dcera má koček 5 a já 7. Obě děti kočičky milují a už je umí i bezbolestně hladit.Vždy dbáme, aby kočičky nebyly moc obtěžované, ale většinou to není potřeba. Ony si svoje bezpečné místečko na klidný spánek a lenošení umějí najít samy.
Zdravím