Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rory 02 (nyní Vanilka)

28. 9. 2012

rory02-01.jpg Rory jsme spolu s dalšími třemi koťaty - jejími sourozenci - přijaly od sociálně slabé rodiny, na niž nás upozornila jejich sousedka. Koťata byla plná blech, kočka také, všechny jsme zbavily parazitů, kočku vrátily vykastrovanou zpět. Čita je mazlivé kotě, živé, temperamentní. Je vhodná jako společnice k dalšímu zvířátku do bytu nebo do domku se zahrádkou. 28.9.2012 byla umístěna do domku se zahrádkou do Kroměříže ke kocourovi a k pejskovi.

Fotky Rory z jejího pobytu u nás najdete zde.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

28.9.2012:
Dobrý den, dojeli jsme v pořádku a koťátko bylo moc hodné. Teď se mazlí s dětmi, předtím již prozkoumala svůj nový domov.

1.10.2012:
Dobrý den,
posílám pár foteček Rory - Vanilky, která se u nás pěkně již zabydlela.

3.10.2012:
Dobrý den,
hlásím se opět z Kroměříže. Vanilka je již úplně zabydlena a seznámena se všemi bydlícími v našem domě. Dneska zůstala sama doma se svou starší kamarádkou suchozemskou želvou.A samozřejmě s pejskem.Ještě máme jednu želvičku, ale ta je zatím v teráriu. Ale i tam již Vanilka zavítala. To když v sobotu se ráno děti probudily, nevěřily vlastním očím. Vanilka pobíhala v teráriu... Doufám, že si holky přes den pohrají, než příjdou dětí ze školy domů. Náš kocour Bobík, ještě stále občas vrčí, to když Vanilka po něm skáče a chce ho objímat, hlavně když je čas krmení. Ale myslím, že z nich bude úžasný páreček. S pejskem, jak jste viděli podle fotek ,jsou velcí kamarádi a musím poznamenat , že Vanilka je opravdu číslo. Ničeho a nikoho se nebojí a hlavně má velkou chuť do jídla, což je dobře.Je hodně mazlivá a nechá se vozit v dětském kočárku pro panenky, v peřince. Příště pošlu nějaké fotečky. Tak se mějte hezky a zase se ozveme.

8.10.2012:
Dobrý den,
zasílám znovu pár foteček Vanilky a jejího obdivovatele.Myslím, že Vanilka je plně socializovaná v našem domečku a v naší smečce si už našla místečko. Stále má ale co objevovat, včera například objevila kouzlo broušení drápků na aktovkách dětí :-) či ocásku našeho staršího kocoura Bobíka. Ten se stále drží zkrátka, chová se "naoko" odtažitě , ale má Vanilku taky rád.Pořád po ní pokukuje a ukazuje ji skryzá místečka v našem domečku.

16.10.2012:
Dobrý den,
zdravíme opět z Kroměříže z nového domova Vanilky.
Opět jsem pořídila pár fotek, které Vám přeposílám. Naše Vanilka je už opravdu "naša" a hlavně pejskova. Vanilka už trochu povyrostla,myslím, že z ní bude nádherná kočička.Dělá nám radost a hlavně umí udělat legraci, jak to jen dovedou koťata. Je mazlivá, chuť k jídlu ji neopouští, a už si zvykla na denní a noční režim naší rodiny.
Náš kocourek Bobík ji už naprosto krásně přijal do smečky, což jsme hrozně rádi, ikdyž občas taky vyhledává klid, to když Vanilka dostane v záchvatu hry chuť na jeho ocásek. Obě naše kočičky k sobě našly cestu a náramně spolu k sobě esteticky ladí :-) Však posuďte sami.
Ještě jednou děkujeme za vaši práci, za skvělé webové stránky a za záchranu všech kočiček a jsme stále Vašími příznivci.

24.4.2013:
Dobrý den,
píšu po dlouhé odmlce znovu z Kroměříže a všechny Vás zdravím. Konečně  nastalo jaro, spíš tedy léto a naše kočička už krásně povyrostla  a změnila se na nádhernou  kočičí slečnu. Jak jsem již v minulosti psala, Vanilka si ihned  zamilovala po přivezení od Vás našeho pejska a pár foteček jsem Vám posílala. Chci poslat zase nové, ať se potěšíte krásným pohledem na symbiózu těch dvou....

Taky jsme měli velkou nepříjemnost a smutek v ulici, někdo nám trávil kočičky  během února -dubna. Zemřely tak na otravu 3 chovné kočky, domácí miláčci, byla to akutní otrava neznámou látkou. Všem sousedům nám bylo z toho smutno a proto jsem podala i trestní oznámení na neznámého pachatele na policii a trochu rozmázla  v místních novinách. Naše kočičky ( máme 2) to naštěstí minulo, ale taky jsme byli s naším Bobíkem na infúze, protože mu taky trochu selhávaly játra . Pachatel při činu nebyl přistižen , ale snad se někdo zalekl a dá chvilku pokoj. Vždy si říkám, co vede  člověka- psychopata k takovým nepochopitelným hrůzným činům. Zasílám Vám na ukázku článek, který jsem postoupila do našich kroměřížských novin. 
Moc Vás zdravím a držím palce v další činnosti pro podporu všech kočiček , které mají to štěstí a dostanou se do Vaší péče.
 
Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a zde
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář