Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sam(02)

14. 10. 2012

sam02-01.jpg Sam je nádherný statný kocourek, neskutečně umazlené kocouří mimino, které se strašně rádo nosí a mám ho pořád „za zadkem“ – kam se hnu, všude jde za mnou, je na něm vidět, že má rád a potřebuje společnost. Když mu není věnovaná pozornost, jakou by si představoval, dojde za mnou a mňoukne na mě na znamení, že se chce mazlit.
Je to strašný miláček, takže si nemůžu pomoct - pořád ho pusinkuju a Sam spokojeně vrní a je v sedmém nebi :-) Ráno odcházím do práce i na pětkrát – dojdu ke dveří od bytu, Sam už u nich sedí, odnesu ho do obýváku za ostatníma a než dojdu ke dveřím, sedí u nich zase a takhle se naháníme pokaždé, když někam odcházím.
Nejspokojenější je, když na člověku může ležet, takže jakmile si sednu, už je na mě, když jdu spát a ulehnu, hnedle si na mě ustele a spí ne mě celou noc – včera v noci jsem se vzbudila horkem a zjistila jsem, že spím na zádech a Sam mi spokojeně chrní rozvalený pod bradou omotaný kolem krku jak šála a polštář mám celý mokrý od toho, jak mi na něj blahem slintá.
Samík by se hodil k lidem, kteří netráví moc času mimo domov, ale budou mu dělat společnost a věnovat se mu – hrát si s ním a pořádně ho otulovat a omazlovat.
Samík není vhodný jako jedináček, i když je klidnější povahy, potřebuje k sobě kočičího kamaráda nebo kamarádku, aby mu bez páníčků nebylo samotnému doma smutno. 14.10.2012 byl umístěn do Zubří u Rožnova pod Radhoštěm ke kocourkovi Čikovi a 3 pejskům. Jeho majitelka s ním plánuje provádět felinoterapii.

Fotky Sama z jeho pobytu u nás najdete zde.

Děkujeme Aleně Staré, Davidovi Gurinovi & kočkám Rozárce a Samuelovi, kteří Sama během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář