Jdi na obsah Jdi na menu
 


Papánek

19. 4. 2009

   
papa250.jpegSamík (Vzpomínáme) je černý kocourek, který vypadá jako čert. Povahou je to však andílek, který se nechá pohladit a pochovat, ale jen od toho, koho si sám vybere. Je vhodný do klidnější domácnosti jako jedináček či jako  společník jiné kočičky, do bytu i do domku se zahrádkou.

Bíločerný kastrovaný kocourek Papánek byl nalezen u Brněnské přehrady na jaře 2008. Je to mazlík, klidnější povahy, snáší se s kočkami i psy. Je vhodný i k menším dětem, jako jedináček či jako  společník jiné kočičky, do bytu i do domku se zahrádkou. 19.4.2009 byli na Výstavě pro kočku společně umístěni do Kolína.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

Zprávy z nového domova:

26.4.2009:
Dobrý den posílám fotky našich miláčků v novém domově, zatím se již aklimatizovali, Samík je ještě trochu plašan, ale na klíně už začíná vrnět.

29.7.2009:
Dobrý den, posílám nové fotky kočičáků(Sam a Pepino), už jsou docela domácími mazlíčky.

5.10.2011:
Samík je pořád trošku plašan, ale když, chce rád se pomazlí, Pepan je jako pejsek chodí za mámou na zavolání a je ho pěkný kousek, má 6 kg a přezdívku Tlustý Josef, oba jsou nerozluční, když není doma Pepík, je Sam nešťastný, jinak spolu brouzdají zahradou a doma spí , kde se dá, máme k nim ještě další 2 nalezence, takže občas není v kuchyni k hnutí.

11.6.2012:
Dobrý den, konečně se mi po dlouhé době podařilo vyfotit kluky, jak si >užívají siestu, respektive tak tráví celé dny, když zrovna nepapají.je to nerozlučná dvojka, chodí za sebou jako ocásci. Venku je nevyfotím, to jsou jak rozmazaná čára.Myslím, že jsou u nás spokojení a užívají si.

1.12.2012:
Posílám pozdrav od Samíka a Pepana, už týden tráví většinu času v křeslech před krbem a jen se prohřívají zada, břísko, záda... jak na grilu.Dneska bedlivě sledovaliadvetní výzdobu a do rána budou určitě zase všechny ozdoby učit chodit. Samík je čím dál zmlsanějšívybírá si jen to nej... Až bude trochu klidu tak kluky vyfotím a pošlu pozdrav.

26.5.2014
Dobrý den, chtěla bych vám napsat smutnou zprávu, včera nám odešel za duhový most kocourek Samík, kterého jsme si od vás vzali v roce 2008 spolu s Papánkem (dnes Pepanem). Zřejmě čelil nějaké infekci, antibiotika nezabrala a tak mu začaly selhávat ledviny. Veterinář proto doporučil jeho uspání, aby se dál netrápil. Zemřel ale ve své oblíbeném košíčku, jeho kamarádi se s ním přišli rozloučit. Neměl asi hezký začátek života, ale snad těch pár let, co byl s námi byl šťastný. Je pochovám vedle dalších psích a kočičích kamarádů, tak snad si v kočičím nebi bude mít s kým hrát.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

smutné....

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 27. 5. 2014 15:23)

Moc smutná zpráva,soucítím s rodinou kocourka Samíčka,zase mne to rozlítostnilo,ach jo!