Jdi na obsah Jdi na menu
 


Serena (nyní Sabrina)

7. 12. 2008

ObrazekSerenu našly v červenci 2008 na hodonínském náměstí u kašny děti a donesly ji k nám. Serena byla velmi dehydrovaná a zubožená, bez pomoci by dlouho nepřežila. Nyní je z ní velmi milá slečna, ohromně přítulná, mazlivá, vhodná k dětem. Bude spokojená v bytě i v domku se zahrádkou. 7.12.2008 byla na umísťovací výstavě Vánoce v útulku umístěna do Prahy ke kočce Majdě. Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

7.12.2008:
Serena se zabydlela rychle, jen toho zatím moc nesnědla. Chtěla by si hrát s Majdou, ale ta na ni zatím syčí. Tak Vás zítra budu opět informovat.

8.12.2008:
Dobrý večer, Serena se má fajn, večer se pořádně najedla kuřete a je tu už jako doma. Mojí druhé kočky Majdy se vůbec nebojí, spíš je to naopak. Je moc zvědavá a mazlivá. Zítra se Vám opět ozvu.

10.12.2008:
Dobrý den paní Tomalová,
tak posílám první fotky Sereny z nového domova, není snadné ji zachytit protože je pořád v pohybu. S druhou kočičkou Majdou nemá vůbec žádné problémy a zabydlela se u nás opravdu rychle. Ji úplně všechno co jí dám a je také moc zvídavá, vleze úplně všude (i do odpadkového koše) a všude za mnou pořád běhá. Je vážně roztomilá. Majda ji zatím neakceptuje, ale jak jste říkala, chce to čas. Tak doufám, že z nich pak bude nerozlučná dvojka.

8.5.2009:
Píšu Vám novinky o kočičce Sereně, kterou jsem si převzala v prosinci 2008 na výstavě v Praze. Prvně sděluji že jsem ji přejmenovala na Sabrina a perfektně na něj slyší. S mojí první kočičkou Majdou jsou kámošky jak hrom, nedají bez sebe ránu. Majda je o trochu starší a o Sabrinku se stará, jakmile ji někde omylem zavřu, běží ke mě a mňouká na poplach. Sabrince bude už skoro rok a vyrostla z ní krásná kočička. Je neustále hladová a pořád se dožaduje jídla, ale hlídám to aby mi nestloustla. Kdyz prijdu domu, tak radostne viska a hned chce videt co jsem prinesla, jestli ji nesu neco dobreho. Je take nesmirne zvedava a nebojacna a velice inteligentni. Umi si vyskočit na kliku od dveří a otevřít a pacičkou otvírá i dveře přivřené, které se otevírají k ní. Zustalo ji lezeni do odpadkovych kosu, to je hotova pokladnice hracek. Vyvadi neskutecne "psí" kusy a s Majdou běhají po celém bytě a perou se a bojuji o hračky. Musím říct že mít dvě kočičky je radost, do práce neodcházím se špatným svědomím že jedne bude smutno. Ony tedy pravdepodobne spinkají, protože vždy když dorazím z práce tak zívají a protahují se. Mazlové jsou obě dvě, každá trochu jinak, Největší odměnou toho rozmazlovaní je když za mnou obě večer skočí do postele, pomazlí se a spi u mě až do rána. Ráda bych Vás na nějaké výstavě navštívila, ale bez kočičky bych určitě neodešla a tři ruce na hlazení bohužel nemám.
Srdečně zdravím Vás a všechny spolupracovníky a kočičky a přeji mnoho zdaru při hledání domova pro ně.

Fotografie ze Serenina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář