Jdi na obsah Jdi na menu
 


Simba

4. 3. 2010

ObrazekKouřově zbarvenou Simbu  a jejího brášku Zefíra slyšela za veliké bouřky naříkat pod hromadou betonu paní v Tvrdonicích. Oba byli velmi plašší a opatrnost k cizím lidem jim zůstala v dospělosti. 4.3.2010 byla umístěna jako jedináček do Hodonína do bytu.

Děkujeme Anně a Romanovi Kišovým & Chiccovi s Elvírkou, kteří Simbu během pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Ze Simbina nového domova máme tyto zprávy:

8.3.2010:
Simba spí celou noc pod postelí, kde má dosud své útočiště. Vůbec se nebojí, nechá se hladit, mazlit a přitom spokojeně vrní.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Simba

(Lucie Sovková, 18. 3. 2010 20:16)

K Simbě si chodíme pohrát a pomazlit k jejímu místečku,po pohlazení zjihne a je z ní mazel. Večer nás hlídá a chodí čímdál blíž. Sehráli jsme se s přítelem a je z nás mazlivá trojka... Okolo nás zatím chodí ostražitě, ale už si příjde za námi i do jiných místností.

Naše Simbuška

(Lucka Sovková, 10. 3. 2010 14:40)

Ze začátku si Simba hledala úkryt v nejtmavších a nejodlehlejších koutech bytu. Nechávala jsem jí, ale neustále jsem na ni mluvila. Večer si vždy přišla lehnout k nám pod postel. Teď už ji hladíme bez jakýchkoliv strachů, natáčí se a vrní. Sama ještě nepřijde, ale po necelém týdnu byvakování u nás je tohle velký úspěch.