Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tabita a Whisky

25. 1. 2015

ObrazekMourečku Tabitu vyhodil někdo i s její maminkou v areálu policie, kde krmíme plaché kočky. Obě byly velmi vystresované, po příchodu k nám se z nich vyklubaly velmi milé a hodné kočky. Tabita byla 30.12.2009 umístěna do domku se zahrádkou do Doubravčic.

Fotografie z nového domova Tabity ve fotogalerii na Kocky-online.cz.

27.5.2015 přišla smutná zpráva, Tabitka odešla do kočičího nebe, více se dočtete ve zprávách níže. Tabitko, je nám to líto.
 

whisky200.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2014

Whisky je kocour z akce "Kastrace v Dubňanech", kdy u jednoho domu zůstaly kočky po zemřelé majitelce, sousedka je krmila a kočky se pomnožily. Po kastraci se jim hledají nové domovy, Plyšáček a Sherry už jsou v nových domovech moc spokojení. Whisky je hodný, mazlivý kocour.   25.1.2015 byl Whisky umístěn do Šestajovic k Tabitě a dalším pěti kočkám.

Další foto Whiskyho a Tabity z jejich nového domova zde.

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

31.12.2009
Tabita je moc hodná kočička, mazlí se, seznamuje se s ostatníma kočičkama, trochu na sebe ještě syčí, ale to se brzy upraví. Příští týden napíšu e-mail a poslu fotky Tabitky v novém domově. Mějte se krásně, vše nej v roce 2010.

19.10.2010
Dobrý večer,
po dlouhé době bych Vás chtěla informovat jak se má malá Tabita. Je to moc hravá a přítulná kočička, někdy trochu zlobí ale to je normální. Moc kamarádí s ostatníma kočičkama. Její velký kamarád je i náš pes Darwin, kterému klidně leze i do misky a ujídá mu. On si to nechává líbit, takže někdy jedí spolu. Každé ráno k němu běží, pozdravit ho a dát mu pusu.
Je prostě bezva, jsme moc rádi, že ji máme.
Děkujeme vám, držíme palce.
Přikládám několik fotografií.

5.8.2011
Přikládám několik fotek Tabitky, když je teplo, tak pouštíme kočičky na zahrádku, ale hlídáme je. Tabitka se ale moc nevzdaluje, je to věrná kočička, je ráda doma. Jinak se mnou někdy spí i v posteli, hrozně se mazlí, je to prostě zlatíčko.

4.7.2012
Po delší době se ozývám, abych Vám napsala nějaké zprávy o Tabitce. Je to stále stejné sluníčko, ale je svá, když nemá náladu, tak se nemazlí ale jinak to je velký mazlík. Na přiložené fotce je v novém šustivém kočičím tunelu, který si někdy obsadí pouze pro sebe, na další fotce pak "ranní krmení zvěře" (jedna kočička na fotce ještě chybí).
Krásné léto a hodně úspěchů s kočičkami.

31.10.2014
Tabita je ve svém domově bezmála už 5 let, má se dobře a posílá fotopozdrav!

tabita300.jpeg

Další zprávy po příjezdu Whiskyho:

27.1.2015
Dobrý večer,
všechny moc zdravíme.
Whiskásek je zlatíčko, moc mazlivý a hodný kocourek. Ještě se sice bojí pejsků a s kočičkami se také seznamuje pomalu (trochu na sebe syčí) ale myslím, že se to za několik dnů srovná. Nás se nebojí a už přijde i na zavolání. Jsme moc rádi, že ho máme. Přikládám fotografie. Krásné dny.
Šárka, Míša a všechna zvířátka.

 

8.2.2015
Dobrý den, moc Vas zdravíme. Dnes je to 2 týdny, co máme Whiskaska. Musíme říci, že už plně zapadl do naší zvířecí smečky, kamarádi už i s pejsky, hlavně s Darwinkem, který se s ním dělí i o jídlo. Je bezproblémový, velký mazlik, jedlik a zlobik (jako každé kotě). Moc Vám za něj děkujeme. Přikládam několik fotografii. Krásné dny.
Sarka a Michal a zvířátka.

29.3.2015
Krásný jarní večer,
moc zdravíme všechny do Hodonína. Přikládam 2 fotky našeho miláčka, krásně roste, hodně zlobí, provokuje ostatní kočičky, ale nedali bychom ho ani za nic. Je to úžasný člen naší kočičí smečky. Krásné dny.
Šárka a Michal

27.5.2015
Dobrý den,
bohužel dnes je pro nás velmi smutný den. Dopoledne jsme museli nechat uspat Tabitku, naší milovanou kočičku. Od podzimu se jí opakovaly velmi často virózy, brala opakovaně antibiotika, pauzy mezi nimi se neustále zkracovaly. V minulém měsíci se objevil zánět zubů, Tabitka nemohla jíst, hubla. Zvládla ještě operaci, tlamička se jí krásně zahojila, začala opět papat, byla veselá, prostě "naše stará Tabitka".
tabitka250.jpg

Bohužel během víkendu se začala opět horšit, byla apatická, pomalu opět přestávala jíst. Včera jsme byli opět u pí. doktorky, snažili jsme se ji zachránit, bohužel po návratu domů začala mít potíže s chůzí. Dnes ráno to bylo ještě horší, již skoro nechodila, měla třesy, takže jsme se rozhodli její trápení neprodlužovat.
Byla jsem s ní do poslední chvíle, konec měla naprosto klidný, pí. doktorka je velmi citlivá.
Tabitka trpěla pravděpodobně selháváním imunity (asi kočicí AIDS) a v konečné fázi došlo k metabolickému selhání organismu.
Bude nám po ní moc smutno, byla to jedna z nejúžasnějších kočiček, kterou jsme kdy měli.
Šárka a Michal B.

1.9.2015
Dobrý večer,

moc Vás všechny zdravím.
Ráda bych Vám napsala, jak se má kocourek Whisky (nakonec jsme ho přejmenovali na Yali, je hrozně podobný jednomu kocourkovi z Turecka).
Yaliček je nádherný kocourek, nejen vzhledem, ale i povahově. Tak úžasného kocourka jsme ještě neměli. Je milý, přítulný, kamarádský. Jeho největší kamarádkou a láskou je kočička Rozárka (je velmi podobná Tabitce). Vzali jsme si ji z jednoho pražského depozita jako dvouměsíční koťátko a od prvního dne jsou nerozlučná dvojka. Zlobí spolu, spinkají. Jakmile ji Yali chvíli nevidí, tak už ji volá a hledá.
Yalíček je originální i v tom, že neumí příliš skákat, takže než někam skočí, tak si to naplánuje a postupně z nižšího předmětu se dostává na vyšší. Někdy ho musíme i vysadit. Je to prostě zlatíčko. Přikládám několik fotografií.
Mějte se moc krásně.
Šárka a Michal a všechna zvířátka

20.7.2016
Dobrý den,
posílám 2 snímky Yalíka ( u vás Whiskyho) - vyrostl nám z něj 7 kg obr, ale kukuč má stále bezelstný. Je to "člen nejmladší" části smečky a velký učitel a ochránce nově příchozích.
Zdravíme do Hodonína Michal a Šárka

whisky350.jpg

 

 

 

 
Další foto Whiskyho z nového domova zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krasavec

(H&spol., 20. 7. 2016 20:14)

To je tedy nádherný pan kocour! Ať se daří jemu i ostatním kočičím kamarádům.

Takové smutné zprávy

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 5. 2015 11:16)

vždycky opláču a píši přes slzy nevidím.
Líto je mi krásné a hodné Tabitky i vás,vím co prožíváte.
Útěchou snad může, i když slabou zůstávat,že díky vám měla Tabitka krásný kočičí život a do poslední chvíle cítila obrovskou lásku a blízkost milovaných lidiček....I když už v kočičím nebíčku běhá spolu s dalšími zlatíčky,stejně bude pořád s vámi-vždyť přece "milovaní neumírají,jen usínají,aby se každé ráno budili v našich vzpomínkách.....

SUPER!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 8. 2. 2015 15:15)

PROSTĚ -SUPER!!!!!!Není co dodávat!

Krásná kočička!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 3. 11. 2014 20:41)

Moc krásná kočička a je vidět,že se má dobře a je maxispokojená a to je skvělé,jen tak dál!!!!!

Tabita

(Kočky SOS, Petra, 28. 11. 2009 9:36)

Dobrý den, Petro, děkujeme za Váš zájem o Tabitu. Tabita je ještě volná, stejně jako všechny ostatní kočky v této rubrice. Zavolejte prosím paní Tomalové na tel.č. 724 142 463, domluví s Vámi vše potřebné.

zájem o osvojení

(Petra, 27. 11. 2009 23:45)

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je tato kočička ještě možná k osvojení. Děkuji Petra Monaghan 724740338