Jdi na obsah Jdi na menu
 


Terezka(02)

4. 9. 2008

ObrazekMourečka Terezka se spolu s bílomourečkou Karolínkou narodila kočce v v Otrokovicích. Majitelé chtěli koťata nechat utratit, ujala se jich paní z Rousínova u Napajedel a požádala nás o pomoc s umístěním. Zatímco Karolínku si vyhlédli lidé přes inzerci na našich stránkách, Terezka zůstala v rodině zachránců - vzala si ji jejich dcera do Pohořelic u Napajedel. Z Terezčina nového domova máme tyto zprávy:

23.9.2008:
Terezka taky roste jako z vody, má už 4 měsíce a váží 2,30 kg . S naší kočkou Kiki jsou taková pruhovaná dvojka. Někdy si je pletu a musím zaostřit zrak, abych poznala, který uličník to kolem proběhl.
Kiki moc ráda pomáhá při Terezčině výchově. Je to s podivem, kde se to v té kočičí hlavě bere. Když Terezka něco vyvede a my jí domlouváme, tak nastoupí Kiki a dá Terce pohlavek. Pak přijde syčení a prskání a lítání po domě. Rozhodně teď u nás není nuda.
13.9.2008 jsme byli na mezinárodní výstavě koček v Brně. Kikina vybojovala titul BIS nejlepší kočka domácí a ještě medaili BIV (Best In Variety) za nejlepší v barvě ve třídě domácích koček. Máme z toho velkou radost.:)
Udělali jsme Vám tam malou prezentaci - do sáčku jsem dala pohlednici kočičky a Vaši vizitku, k tomu ještě něco sladkého a pytlíček čaje. Vypadalo to hezky, rozdali jsme asi 40 kusů. Ještě jsem dala vizitky do 3 zverimexů.

Fotografie z Terezčina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář