Jdi na obsah Jdi na menu
 


Terezka(03)

4. 1. 2009

ObrazekŽelvovinovou kočičku Terezku našly děti, chodila v centru Hodonína kolem ekonomické školy a ke všem se lísala. Odnesly ji na veterinu, kde jsme si ji vyzvedly. Byla hladová a unavená, ale jinak v pořádku. 4.1.2009 byla umístěna do Břeclavi ke kočičce Phoebe.

 

 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

t-mala.jpg9.1.2009
Terka už si na Phoebe zvykla, řádí obě jak šílené.:) Stávaji se z nich kamarádky. Ještě bych se chtěl zeptat na jednu věc: kočičky si na sebe zvykly, myslím, že není žádný problém. Jen taková malá drobnost: Phoebe nějak míň jí. Když jim dávám konzervu nebo taštičku (granule mají k dispozici pořád), tak Phoebe hned začne žrát, ale jakmile nasypu i Terezce, tak Phoebe přestane a pak už nejí. Sice během dne aspoň něco málo pochroustá, ale i tak jí tak o polovinu míň než předtím. Může to být tou změnou? Díky za radu.

Naše odpověď:
K Phoebe: pokud se jinak chová naprosto normálně, je veselá, hravá, mazlivá, a pokud žere aspoň něco, vypadá to spíš na menší stres ze změny. Někdy se stane, že kočky jí méně a jindy se zase ze závisti a strachu o svoje žrádlo "rozežerou". Určitě ji ale sledujte dál. Kdyby přestala jíst úplně, nebo kdyby byla smutná, polehávala, běžte k doktorovi. Teď mě napadlo, že jestli jí ty granule, co jsem Vám dala, jsou daleko výživnější, tak možná proto může jíst míň ostatního...

10.1.2009
Dobry den Lucie,
diky za rady, myslim, ze se Phoebe jiz vraci k normalu. Vcera dokonce obe kocicky zacali zrat ze stejne misky, i kdyz maji kazda zvlast. Zere uz normalne, takze to byl mozna opravdu jen maly stres. Na granule Phoebe moc zvykla nebyla, ale pomalu zacina i s nema. Prestal jsem kupovat ty nevyzivne Whiskas tasticky a nakoupil jsem zradlo, ktere doporucujete na svych
webovkách.
Terezka je hodna a chut k jidlu rozhodne ma.
Budu dal posilat foto a info o kocickach ;)
Hezky vecer!

2.png3.10.2017
Zdravíme moc do Kočky SOS Hodonín,
od 4. 1. 2009 s námi pobývá, teď už v rodinném domě v Břeclavi v části Charvatská Nová Ves, úžasná kočička Terezka.
Dodnes manžel vzpomíná, že když si k Vám kočičku jel vybrat, vybrala si vlastně naše Terka jeho a byla tzv. ruka v rukávě. Spolu s nevlastní ségrou Phoebe jsou tak naše věrné společnice a jak rádi říkáme dobíječky energie.
Martina, Zbyněk a kočičky Terka a Phoebe

Fotografie z Terezčina nového domova.

 

 

1.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

To jsem ja

(Terezka, 7. 1. 2009 21:39)

Phoebe uz si na me zvykla a za chvilku budeme urcite velke kamaradky. Mam se dobre a jist mi chutna ;)