Jdi na obsah Jdi na menu
 


Viky 02

24. 11. 2013

viky02-01.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2012

Viky je úžasný sígřík, který si moc rád hraje, pořád něco loví, strašně rád se nahání a „pere“ s ostatníma koťatama, skáče, pobíhá, ale hlavně úžasně vrkotá – jak holoubek, takže si vysloužil přezdívku Vrkotálek. Je strašně ukecaný, pořád něco vykládá a i když už jde do puberty, pořád má ten vykulený miminkovský kukuč. A jako všechny koťata je i Viky umazlený a utulený, to pak dojde a mazlí se a mazlí a spokojeně vrní. Samozřejmě, že si taky nejraději ustele přímo na mně (tak jako dnes v noci), nebo aspoň vedle mě. Viky určitě není vhodný jako jedináček, potřebuje k sobě kočičího kamaráda nebo kamarádku, kamaráda nebo kamarádku, se kterýma by se pořádně vyřádil a pak mohl unavený spokojeně usnout a načerpat síly na další řádění. 23.11.2013 byl na I. umísťovací výstavě v Brně umístěn do Brna - Líšně, do domku.

Fotky Vikyho z pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Anně Zázvorkové - Produkce a Jazyková škola Most, že ho po dobu pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

29.12.2013
Když jsem si Vikina přinesla byl opatrný, pomalu se seznamoval s prostorem bytu. Nechtěl se krmit ani si hrát. Asi za tři dny už byl skoro jako doma, ale myslím si, že mu bylo smutno. Bylo mně ho líto, vymýšlela jsem mu všechny možné hračky, ale nic ho dlouho nebavilo. Byl u'plně jiný než všechny kočky co jsme měli kdy dřív. Teď je u nás cca 5 týdnů, koupila jsem vodítko a byli jsme na terase a v zahrádce, vypadá to, že se mu to líbí. Večer se vehementně dobýval ven. Krásně chodí na misku s potrhaným papírem. Večer se uvelebí u mně v posteli vedle mně nebo na mně, nebo si zabere křeslo. Vypadá to, že si pomalu zvyká.

 

16.3.2016
Zasílám foto kocoura Vikyho z Vašeho útulku, kterého máme od roku 2013.

viky400.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotky Vikyho z pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádhera!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 17. 3. 2016 6:57)

Super kocourek a má se krásně,jen tak dál!!!!