Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vojtíšek 04

7. 7. 2013

vojtisek04-01.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2012

Zrzavobílý Vojtíšek je veliký mazel, rád se rozvaluje na gauči a vydrží tam i celé odpoledne. Jeho záliba je lašování po bytě a hledání nejrůznějších hraček, zabaví se s kuličkami, balonky, myškou apod. Je velký jedlík a jeho bříško je plné až když sní všechno, co dostane. Je to takový náš filmový Garfield. K ostatním kočkám je kamarádský, je tedy vhodný i jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo domku se zahrádkou. Vojtíšek byl 6.7.2013 umístěn ke kocourkovi do Lužic do domku se zahrádkou.

Fotky Vojtíška z jeho pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme Lindě Šildové & Drobkovi , že Vojtíška po dobu jeho pobytu u nás podporovali.

 

Zprávy z nového domova:


13.9.2013
Vojtíšek je velice hodný, starý si na něj zvykl. Žere dost a je takový malý tlustoprd. Jsem ráda, že jsme se na něm domluvily
.

9.12.2014
Hezké a klidné svátky vánoční a hodně síly s kočičkama. Též ať máte hodně zájemců. Do roku 2015 vše nejlepší vám všem v SOS přeje Alena + Vojtíšek /nyní Tytu nebo Tytůně/. Je velice hodný. Nové fotky zde.

vojtisek350.jpg28.8.2017
Přikládám fotky našeho Tuta /Vojtíška - tak jste ho pojmenovali vy/, kterého jsme si od vás vzali na doporučení paní Tomalové, kterou tímto zdravím. Byla to velice dobrá volba. Je to hodný a nekonfliktní kocour.
Alena


 

Fotky Vojtíška z jeho pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdraví bývalý kamarád Frank!

(Renata Žaludová, 31. 8. 2017 10:59)

Mňau Vojtíšku, jsem rád že se Ti vede dobře. Máš i krásnou zahradu, tu já nemám. Jezdíval jsem sice do domku se zahradou na léto, ale ta moje člověčice se mě tam bála ven pustit. Tak je ze mne pravý postelový kocour! Ale na rozdíl od svých spolubydlících Sally a Odyssea jsem krásně štíhlý a elegantní kocourek! Tak se měj i dál moc hezky, jsme rádi že ses ozval!

Pozdrav od kocourka Franka

(Renata Žaludová, 11. 12. 2014 14:11)

Vojtíšek prý v depozitu v Hodoníně kamarádil s Frankem a občas se spolu honili. Frank je nyní už přes rok v Brně, bydlí s o rok starší kočičkou Sally v bytě. Ven nechodí, jsme ve středu Brna, a na dovolené se ho pustit na zahradu bojím. Teď se občas honí se Sally, ale nejvíc miluje spaní v posteli. Tráví na ní většinu dne a se mnou celou noc. Svého starého kamaráda z Hodonína moc pozdravuje!

Moc pěkný.....

(Daniela, 14. 9. 2013 17:33)

Moc pěkný kocourek je ten váš Vojtíšek,přeji jemu i vám vše krásné!
Daniela s kočičí partou