Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wolfi

21. 1. 2013

wolfi01.jpg Wolfi je krásný kocour, zbarvením podobný vlkovi. Poté, co jej někdo zřejmě vyhodil, živořil u zbořeniště za kulturním domem v Hodoníně. Pán, který si ho všimnul a pak chodil krmit, získal přesvědčení, že přestože se velmi bojí a zažil venku těžké chvíle, je asi ochočený. To se po odchycení potvrdilo a ukázalo se, že vůbec netouží být psancem venku a bude spokojený v bezpečí domova. Po překonání prvotního strachu touží po pohlazení, v náručí je spokojený a slastně našlapává packama. Je klidný a vyrovnaný a za dobré nakrmení velice vděčný. Velmi nutně hledá domov, aby se nemusel vrátit tam, kde strádal. 21.1.2013 byl umístěn jako jedináček do bytu do Valtic.

Děkujeme manželům Břečkovým  naší bývalé svěřenkyni Tosce, kteří Wolfiho během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Wolfiho z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

Zprávy z nového domova:

10.2.2013 : Dobrý den, vše je v pořádku, zjistila jsem, že Wolfi je velký ignorant, když nechce neslyší a nevidí a mazl to tedy je. Úplně se o 100% změnil, zrovna ted jsme spolu doobědovali a leží vedle mě. Nafotím a pošlu fotky.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář