Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zea

29. 3. 2013

zea03.jpgMourečku Zeu našli lidé s její sestřičkou v Boskovicích. Pro sestřičku našli nový domov sami, Zeu dovezli k nám. Zea je velice mazlivá (až vlezlá), ráda se chová, vhodná k dětem i jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo domku se zahrádkou. 29.3.2013 byla Zea umístěna do Ratíškovic jako jedináček do domku se zahradou.

Fotky Zey najdete zde.

Děkujeme Alici, Danielovi & Chiccovi, Timmymu, Emě a Tobymu, že Zeu během jejího pobytu u nás podporovali.

Zprávy z nového domova:


29.3.2013
Zea je velký mazel. Hned si získala celou rodinu. Děti byly úplně šťastné, jak jim mrskala ocáskem pod nosem. To budou veselé Velikonoce. Děkuji za děti - jejich babi Anička.


Zea, zůstala Zea. Důvodů bylo dost: krásně na jméno slyší, moc se nám líbí a myslíme si, že v jejím krátkém kočičím životě bylo změn už až až. Je to naše princezna, strašně šikovná, přizpůsobivá, hravá, mazlivá, krásná, dobře vychovaná (za to Vám moc děkujeme). Na všechno si zvykla, už hezky papá, kočičí záchod používá 100%. Domeček si během dvou dnů pěkně prozkoumala, pochopila náš denní režim.
Jsme moc šťastní, že po zatoulání našeho Tygříka jsme zase úplná rodina. Až se trochu ojaří, tak ji zkusíme vzít i na zahradu, ale na to je ještě dost času.
Mějte se krásně a zase se ozveme (posíláme pár fotek)


5.4.2013
Pěkné ránko, tak je to pořádná šmejdilka. Zatím jí odolává jen lustr v kuchyni, který by moc chtěla zdolat a pořád neví jak se na něj dostat.Ještě jsem se chtěla zeptat, kdy byla Zeinka na té kastraci, jestli jí mám nechat už vytáhnout stehy? Vím, že naše kočky si to i samy vykousaly, ona si toho nevšímá. K paní doktorce na  přeočkování se chystám až tak začátkem května.

Děkuji a mějte se hezky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář