Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoe (nyní Matylda)

14. 12. 2007

ObrazekRoztomilou mourečku Zoe našli lidé, kteří už své kočky mají. Prohlásili, že pokud pro ni do týdne nenajdou nový domov, tak ji zabijí. Zoe putovala k nám a 14.12.2007 byla umístěna do Brna ke kocourkovi Maxovi.

Její noví majitelé nám napsali:

15.12.2007:
Dobrý večer, tak Zoe, teď už Matylda, nám totálně urvala hlavu a vzala srdce. Po příjezdu domů se promenádovala po bytě, jako by jí to tady patřilo odjakživa. To bylo něco na našeho Maxe. Nebavil se s námi celý den. Na Matyldu byl nejdříve nepříjemný, ale hodně rychle si jí zamiloval. Teď tady máme dvě pobíhající klubíčka, často i jedno barevné, a Matylda Maxe pěkně nahání. Je to úžasný mazlíček. Kočky rozhodly, že budou spát kluci s klukama a holky s holkama, takže Matylda spí celou noc se mnou a krásně si u toho vrní. Hrozně moc by jsme Vám chtěli poděkovat, máme od Vás doma obrovské štěstí a Vám i Vašim kočičkám přejeme to samé.

24.2.2008:
Dobrý den, posíláme další novinky o Matyldě, dříve Zoe od nás z kočičího domova. Když jsme dovezli Matyldu, byly kočičky dvě, už máme třetí. Je to Devon Rex a jmenuje se Alois. Když jsme Aloise přinesli domů, mysleli jsme si, že bude problém s Maxem a Matylda bude přátelská. Opak byl pravdou. Naše madam se projevila, začala si myslet, že jí celý byt patří a vzhledem k tomu, že jsme se jí nezeptali, jestli můžeme pořídit nový přírustek, dávala mu patřičně najevo, že k nám nepatří. Naše maličká roztomiloučká Matyldička najednou prskala a dávala mu co proto. Po týdnu nekonečného mazlení a dávání madam najevo, že jedině ona je ta jedinečná, bylo ale vše v normálu a kočičky se milují. Máme doma veselo a ještě jednou děkujeme, že jsme od vás měli možnost získat tak úžasnou kočičku, jako je Matylda. Přejeme hodně štěstí a spoustu nových spokojených pánečků pro vaše kočičky.

Fotografie z Matyldina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář