Jdi na obsah Jdi na menu
 


Afrodite 02 a Whitney

25. 2. 2024

mensi2.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

14.4.2023 - V Mikulčicích, na Horní farmě, Těšice 164 se už delší dobu zdržovala tato kočka! Protože ve firmě nemůže zůstat, přijali jsme ji. Je kastrovaná, nehledá ji někdo?  Volejte nám na 724 142 463. Snažíme se dohledat majitele pomocí FB. 17.5.2023 - Afrodite je velká a krásná kočka, s kladným vztahem k dobrému papání ... Pozornost člověka a pomazlení si ráda užívá, ale kočky nemusí a vhodný je pro ni domov v domku se zahradou, bez koček. 4.6.2023 - Afrodite odjela do nového domova, do Brna, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem. 12.9.2023 - Po 3 měsících je Afrodite zpátky v útulku! Bohužel její nová majitelka náhle zemřela a její rodina nesplnila slib, který nám dala - že se v takovém případě o kočku postarají. Afrodite je krásná, velká kočka, není "chovací", umí i říct "dost", ale když ji umíte respektovat, pomazlení a pozornost si velice užívá - video ZDE, lidi má ráda. Afrodite kočky nemusí  a hledá domov jako raději jako jedináček, v klidné rodině, v domku se zahradou.  25.2.2024 - Afrodite dnes našla společný domov s Whitney, v klidné rodině, v domku se zahradou v Mikulčicích.

Další fotky zde.

Afrodite byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala MVDr. Jana Charvátová. Děkujeme!

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2/2023
Umístění:
dočaná péče Mikulčice

24.9.2023 - V Kosticích pokračuje s kastracemi přemnožených koček, více o případu zde. Všechny budou po kastraci označeni a vráceni zpět na místo, kde zajišťujeme krmivo. Ale ukázalo se, že tři z koček odchycených včera jsou velice mazlivé a moc stojí o kontakt s člověkem a tak se jim budeme snažit najít nové domovy. Bílomourovaté kočičky Ágnes a Whitney a čený kocourek Luigi. 10.11.2023 - Whitney má neskutečně milou povahu a co miluje úplně ze všeho nejvíc je mazlení s lidmi. Vleze vám až za krk. Otírá se o vás, užívá si to, že ji hladíte a toto je pro ni nejvíc. Miluje všechny lidi. Je vhodná do rodiny s dětmi, se psy. Ve velké skupině koček je nespokojená, pokud bude mít dostatečnou pozornost od svých lidí, může být i jedináček, do domku se zahrádkou. 25.2.2024 - Whitney dnes našla společný domov s Afrodite, v klidné rodině, v domku se zahradou v Mikulčicích.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

Afrodite a Whitney jsou v novém domově spokojené, fotky a videa v albu.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář