Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alisek a Terynka

26. 1. 2019

alisek.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

3.5.2018 - Dnes jsme přijali tři koťata nalezená u opuštěné chalupy v Stříbrnicích. Je jim asi 6 týdnů, byla podchlazená, hladová a plná obrovských klíšťat. Jedno z nich je na tom hůře, ale ze stříkačky pili všichni, tak doufáme, že to dají. Zahříváme el. poduškou i termofory. Jsou to kocourci Štěpánek a Šimonek a Alisek. 26.1.2019 - Alisek dnes odjel do nového domova společně s Terynkou, do Strážnice, do domku, kde už mají jednoho kocourka.

Další fotky  zde.

Alisek byl po dva měsíce (5.-6./2018) adoptován na dálku - podpořila ho Julie Lakosil, která koťata přivezla.

terynka-a-prcek.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

11.10.2018 - Přijali jsme kočičku z Břeclavi. Přivezla ji paní, že zůstala u domku po její zemřelé sestře, ale má zraněnou nožku, nepostaví se na ni. Zranění je staré, vypadá to na srážku autem a nožička se bude muset amputovat. Kočička má asi 6 mesíců a paní nám řekla, že se jmenuje Terynka. 12.10.2018 - Terynce byla dnes amputována přední nožka. 6.11.2018 - Rána se dobře zahojila a Terynka bez nožičky může do nového domova. Je to velice umazlená kočička, může být umístěna ke kočičce nebo když nebude celý den sama, může být i jako jedináček, protože velice stojí o pozornost člověka. 26.1.2019 - Terynka dnes odjela do nového domova společně s Aliskem, do Strážnice, do domku, kde už mají jednoho kocourka.

Další fotky zde.

Terynka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kohútovi a kočička Ophélie. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

image7.jpeg30.1.2019
Dobrý den,
Naši vaší kočičí kamarádi si u nás pomalu zvykají.
Terezka je už jako doma jen sem tam ji nějaký zvuk vyleka a zabehne pod postel, ale jelikož je to malá zvedava opicka hned je venku a už číhá co to bylo za zvuk.
Alísek si na nové prostředí zvyká podstatně hůře a stále za Vama pláče. Ale zlepšuje se!!! Pod posteli tráví čím dál tím méně čas a více je s nama. Chodí se dívat co vařím a co dělám v koupelně, je to miláček. Dnes se nechal i chvilku mazlit ode mě i od přítele ... Preji krasny den a ještě jednou moc dekuju za tvá krasne tvorečky.

4.2.2019
Dobrý den,
miláčci zdraví z nového domova! Alísek je čím dál típ lepší.... už téměř všechen volný čas tráví s náma a sem tam se zapomene a nechá se pomazit. :-)

14.2.2019
Dobrý vecer,
Alísek je jako na houpačce jednou super a pak se boji... dneska měl svůj lepší den a s Adamkem se honili a Terezka s nema dělala pořádek byli uzasní!!! Doufám, že už to bude jen lepší a lepší. Alísek si dnes s nama dokonce i hrál!  A běhal a skákal po sedačce (ale žádné dotýkani)... ale to nevadí!! Hlavně ať je on šťastný. Moc dekuju za vasi podporu vážím si času, který jste vynaložila, aby jste mě napsala, jste úžasná!!! Jen tak dal!! Držím vám pěsti palce a všechno co jde a dekuju za kocicky.

22.2.2019
Dobrý den,
dnes se podařilo a Alísek si lehl k hlavě a nechal se i mazlit!!! V posteli s nama už spi asi týden, ale jen v nohách a nenechl se hladit, ale dnes.. Ano přišel!

image2.jpeg26.3.2019
Dobrý večer,
předem se musím omluvit, že jsem se dlouho neozvala!! Ale o to lepší zprávy pro vás mám! Terezka je miláček mazlivý stále, ale co je důležitější, tak Alísek už taky!!! Krasně poslouchá na zavolání, když má mazlivou přijde a mazlí se a když odpočívá a někdo kolem projde už se nebojí! Jen teda platí nesahat! Až on chce přijde sám... je to lásečka a Adam v něm našel parťáka a asi i svou lásku.

alisek2.jpg7.6.2019
Tak jsme Terince a Alískovi nechali oplotit zahradu. Nedostanou se tak k sousedům, jejich venkovním kočkám a hlavně na silnici. Kočky byly nadsene. Ta investice za to stála. Jsou teď v sedmém nebi. Mají otevřený celý dvůr a běhají dovnitř a ven přes obývák nebo návratí. Pokud budete mít cestu do Strážnice, klidně se na zastavte na kavicku nebo čaj.

29.7.2019
Terezce dnes diagnostikovali leukémii. Zdeňka ji odvezla s teplotou na veterinu, rovnou si ji tam nechali kvůli vzorkům krve a na pozorování a s tímhle pak přišli. Řekli, že asi nevydrží do rána. Úplně ztratila imunitu. Před 14 dny jí trhali zoubek, dostala zánět dásní, ranka jí začala hnisat, dostala antibiotika, ještě je nedobrala a dostala rýmu + výtok z očiček. No a dnes nám řekli tohle.
Alísek je naštěstí úplně v pohodě i s Adámkem.

19.10.2019
Dobrý večer,
Terezka je největší bojovnice co svět kdy viděl! Teď se ji daří dobře, denně dostává leky na povzbuzení imunity a ty asi už bude užívat pořad, ale stojí to za to! Je už úplně veliká! Kdyby jste měla cestu jste srdečně vítaná! Alísek je taky neskutečně veliky! Taky dostává denně leky..., ale je to spíše prevence. Ven chodí kdykoliv je teplo a slunicka a dvorku si opravdu užívají. :-) Jsem šťastná, že je máme a opravdu se modlím, aby nemoc vypukla až za opravdu dlouhou dobu. Kočičky posílají velký pozdrav.

S pozdravem Zdeňka

91586437_623322758219874_7136042871873863680_n.jpg31.3.2020
Posíláme pár nových fotek našich miláčků, Alíska, Terynky a Adámka.

Další fotky  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář