Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anabella

14. 1. 2018

anabella270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Anabella se objevila v Tvarožné Lhotě. Paní ji venku nějakou dobu krmila, ale místní si začali stěžovat, že jim "skáče na auta", odháněli ji a tak se paní obrátila na nás. Anabellka je kočička mazlivá vášnivě - vráží hlavičkou do ruky, válí sudy a úplně šílí :-) Je upovídaná, ale je zatím lekavá a nebude vhodná k malým dětem. Kočky tak nějak snáší a toleruje, ale kdo se přiblíží moc, tak dostane po čenichu. Může být i jedináček. 14.1.2018 - Anabella odjela do nového domova, do obce Herálec, kde bude v domku rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Anabella byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Malotová Jana, Tomáš a kočička Micka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

14.1.2018
Dobrý večer,
po cestě byla Anabellka zlatá. Doma je zalezlá ve skrýši a zatím se se mnou nebaví.

15.1.2018
Dobré ráno posílá Anabellka.
V noci byla zlatíčko, ani jsem o ní nevěděla. Ráno jsme měli krásnou mazlící čvrthodinku. Je to opravdu strašný mazlík. Nechá se drbat na bříšku a pod bradičkou a už i občas ducne. Zatím ještě nepřede a pořád je někde schoulená, ale v noci už propátrávala dům. Měla jsem starost, jelikož včera vůbec nečůrala, ale ráno už šla hezky na záchůdek. Jen pořád nejí. Ale jsem klidná a řídím se vašimi slovy, že až dostane hlad tak se nají.

23.1.2018
Dobrý podvečer,
Anabellka ducalka zdraví ze zasněžené Vysočiny. Pomalu se zabydluje. Včera si už začala i hrát a celkově se uklidńuje. Už není namačkaná v rožku, když přijdu z práce, ale hezky nakukuje kdo to přišel.. Samozřejmě čim dál větší mazel... S jídlem taky už pokročila, ale jen tak sem tam něco maličko sezobne. Ona asi nebude moc velký jedlík. Ta moje předchozí kočička byla strašně žravá a tak já pořád srovnávám nesrovnatelné. No zkrátka na žrádlo ji teda neutáhnu... :-)

anabella2.jpg23.1.2018
Anabellka mi svědomitě hlídá účetní doklady a lhůty splatnosti faktur ....
Hotová úřednice! Hlavně se mě pokouší šéfovat, zatím odolávám. Přesně, jak jste říkala že umí být paličatá a panovačná..... a to já jsem taky, tak snad se tady nepoperem. :-) Když jsem dole a ona nahoře v patře a nechce se jí za mnou dolů, řve a doslova vyje tak dlouho, dokud za ní nevylezu do patra ji pomazlit :-)

9.2.2018
Dobrý den,
Anabellka posílá pozdravy z domova. Myslím, že už si zvykla, chodí za mnou všude jako ocásek a u všeho mi asistuje, chodí za mnou i na WC :-)
Když se vracím z práce, pozná asi motor mého auta a hned už je v okně a vítá mě. Běhá tady po celém domě jako blesk a hraje si, takže je snad spokojená.

21.4.2018
Dobrý den,
posíláme s Anabellkou pozdravy ze zahrádky. Proběhlo už i setkání se sousedovic Mikešem a
kopodivu naprosto v klidu. On u nás spává pod ořešákem a Anabellku ignoruje. Ona ho v klidu obešla a jako správná ženská se před ním trochu předvedla s ocáskem nahoru a on se znechuceně sebral a odešel si lehnout na svoji zahradu. On je starý a na nějaký laškování asi nemá náladu a ona vůbec nesyčela a nevrčela jen si asi k němu zřějmě chtěla přičichnout ale on se prostě sebral a znechucen odešel.Tak to nechci zakřiknout, ale snad se tady srovnají bez šrámů. Pokud ho ona nebude moc provokovat tak to on jí nic neudělá, je hodný a starý a je rád, že drží pohoromadě.Jinak konce měcíce půjdeme zase na veterinu na kontrolu a injekci. Jinak je Anabellka v klidu a spásá mi tady trávu, asi nebudu letos potřebovat sekačku. :-)

14.1.2019
Dobrý večer,
Anabellka zdraví ze zasněžené vysočiny, dneska je to přesně rok co jsem si ji přivezla a začala mi tady velet. :-)

1.3.2020
V lednu už to bylo dva roky co jsem si od vás přivezla Anabellku a tak mi nakázala abych vás pozdravila a poreferovala. Myslím, že se má dobře a i to zdraví se snad upravilo, v listopadu už to byl rok co jsme nemuseli na veterinu. Z Anabellky se stal neúnavný lovec a nelítostný zabiják všeho živého v okolí :-) ... myšky, ještěrky, ptáčci a dokonce i krtek co nám tady ryl to chudák odskákal. Posílám následně pár fotek i tu s tím krtkem.

anb2.jpg22.1.2021
Anabellka pozdravuje v Hodoníně. Právě to byly 3 roky co tu spolu bydlíme.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádhera

(H&spol., 17. 1. 2018 20:33)

Tahle kočička je moc krásná a dlouhou dobu jsem jí moc fandila, aby našla domov. Gratuluji a novým majitelům hodně radosti!

Anabella

(Horakova, 17. 4. 2017 11:56)

Dobry den,chci se zeptat,kdy bude tahle kocicka mozna k adopci?mam jiz rok a pul stareho kastrovaneho kocoura a chtela bych mu poridit spolecnici.Dekuji za info

Re: Anabella

(Lucka, Kočky SOS, 17. 4. 2017 14:10)

Dobrý den,
Anabellka by do nového domova již mohla odejít. Zavolejte mi prosím na tel. 725 859 450, promluvíme si, domluvíme se.
Děkuji Foltýnová

Anabelo,

(Renata Žaludová, 13. 4. 2017 14:33)

kdybych neměla své tři miláčky, Franka, Sally a Odyssea, hned bych Tě chtěla! Přeji Ti hodně štěstí v klidném domově s milujícími lidmi!