Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andělka z Brna

22. 11. 2014

andelka.jpegKočka, kastrovaná, nar. 4/2013

Andělku někdo vyhodil jako malé kotě, přečkala mrazivé dny loňského roku ve vzduchotechnice jednoho brněnského hotelu, než ji objevil personál. Chtěli Andělku otrávit, ale  náhodou se o ní dověděla paní, která v okolí bydlí a společně jsme Andělku chytili. Byl to nemocný špinavý a ustrašený uzlíček chlupů. Andělka prodělala zápal plic. Nyní je však úplně zdravá. Ukázalo se, že je to bílá, mazlivá kočička. Přesto, co  prožila, má ráda lidi a dobře se snáší i  s ostatními kočičkami. Jedinou vadou a nepříjemnou vzpomínkou na dny strávené venku jsou  zakulacené špičky oušek, způsobené vlivem mrazu nebo naopak horka. Umístěna musí být pouze do bytu. 22.11.2014 byla Andělka umístěna do Zlína, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky Andělky zde.

 

Zprávy z nového domova:

26.11.2014
Píšu Vám několik vět o Andělce, která se stala členkou naší rodiny minulou sobotu.
Po prvních dvou dnech nejistoty se Andělka již zcela zabydlela. Našla si několik míst, kde se může schovávat, nicméně nejradši je ve svém pelíšku a ze všeho nejradši je, když si s ní hrajeme. Pozornost oproti prvním dvěma dnům, kdy byla převážně zalezlá, si nyní vyžaduje velmi často. Pravidelně jí paštiky i granule, na záchod s poklopem trefí bez problémů. Je to zkrátka moc šikovná, odvážná kočka, která je navíc moc krásná, majestátní a přítulná. Cítíme, že se jí u nás líbí a nic jí neschází. Po několika velmi špatných a bolestivých událostech, které mě potkaly v tomto roce je Andělka to nejlepší, co mi mohlo přijít do cesty.
Pro představu, jak je Andělka spokojená, Vám zasílám několik (bohužel ne příliš kvalitních) fotografií z mobilního telefonu. Jakmile si půjčím od kamaráda pořádný fotoaparát, odešlu lepší fotografie.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Andělinko,teď už bude jen dobře!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 23. 11. 2014 16:55)

Tvým novým páníčkům patří obrovský dík a vám všem u tebe doma pevné zdraví a dlouhé, vzájemnou láskou naplněné roky.