Jdi na obsah Jdi na menu
 


Apollo

15. 12. 2018

apollo2.jpgKocour, nar. 8/2018
Umístění:
depozitum Starovičky

1.11.2018 - Apollo je jedním z koťat ze zahrádkářské kolonie v Lednici. Více najdete zde. Je v karanténě a léčí se.
21.11.2018 - Apollo je zdravý, je hravý a mazlivý a těší se do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda. 15.12.2018 - Apollo odjel do nového domova, do Sentic, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Apollo byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Libuše Žáková s kočičkami Ájou, Bodinkou, Klárinkou, kocourkem Lálou a borderkou Berettkou. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

10.1.2019
... Kocourka jsme přivezli domů v sobotu 15. 12. večer a pojmenovali jsme ho Chňůpí. Sice nejdřív zalezl za postel, ale do hodiny začal jíst, pít, opouštět úkryt a zkoumat a velice rychle se adaptoval. 
apollo.jpgNaše kočka Prťka byla zpočátku nedůvěřivá, ale na Chňůpím je vidět, že má z velké skupiny koček dobře vyvinutou sociální inteligenci, tak na ni prostě netlačil a i teď téměř po měsíci je chápavý k jejím proměnlivým kočičím náladám ... Je plný energie, hravý, mazlivý, komunikativní. Sežere jak malý tank. Zatím vůbec nejeví zájem o to, jít ven a doufáme, že to tak i zůstane. Máme v plánu ho mít jen doma, stejně jako jsme měli předchozího kocoura Fůpího. ... Přikládám jedinou použitelnou fotku.
S pozdravem H.

22.2.2019
Chňůpí - Je na něm vidět, že má radost ze života, roste, hraje si, mazlí se, miluje vodu ... Tady fotka Chňůpího od mojí sestry teď z minulého víkendu.
H.

apollo.jpg14.11.2020
Dobrý den, paní Tomalová,
podařilo se nám vyfotit kocoura, aby to nebyl rozmazaný flek - první hezká fotka po hodně dlouhé době. :-)
Tak Vám ji taky posílám, abyste viděla, jak po dvou letech vyrostl. Po počátečních starostech už nám teď dělá jenom radost a doufám, že ještě hodně dlouho bude. Jsme moc rádi, že jsme si ho od Vás před dvěma lety vzali.
S pozdravem H.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář