Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arizona

8. 5. 2016

arizona250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2015

Arizona je jedním z koťat z Tvrdonic, více zde. Je to mladá a hravá kočička a ke svým hrám potřebuje parťáka. Nevhodná jako jedináček. 8.5.2016 byla Arizona umístěna do Brna, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Arizona byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!

 

 
 
 

Zprávy z nového domova:


11.5.2016

Dobrý večer,
Ari je zatím nejlepší hráč schovávané v naší domácnosti.
Už ten vecer co ji přivezli se nechala pohladit, což obdivujeme, protože na našeho kocourka nikdo nesáhl prvních 14 dni. Každopádně jsme ji na noc nechali prostor v pokojíčku s mističkami a záchůdkem na dosah.
Ráno jsme ji našli pod postelí, odkud pak dobrovolně vylezla, ale zvědavost našeho pejska a kocoura ji vylekala a zaběhla do skříně mezi deky. Tam se nám tak nějak zabydlela. Tak jsme zapojili mozečky a udělali jí pelíšek na míru do skříně z krabice a starého trička (viz fotky). Jelikož skříň nemá zadní stěnu, je tam prostor k průlezu za skříní, tak má východ z pelíšku ze předu i ze zadu. Hned ze začátku si tam zalezla ale pak nám ji vyhnal kocour. Prvně se schovala za záchod, pak za pračku, pak pod gauč a poté znova za pračku. Tak jsme jí to všude tak nějak přizbůsobovali a dávali ji nedaleko mističky s jídlem a vodou.

arizona250.jpgDnes ráno vylezla z poza pračky a my jsme jí za boha nemohli najít. Až k večeru jsem ji objevila pod věšákem zamotanou v mých šatech z bílé prodloužené. Asi po pul hodince se přesunula pod postel a chvíli na to se v klidu přešla do pelíšku ve skříni a teď tam spokojeně hajá. Zatím nevíme jestli papala a pila, protože tu máme dalsí dvě čtyřnohé potvůrky co sní na co příjdou, tak jsme ji museli projistotu vstříknout stříkačkou do tlamičky trochu vody, aby nebyla dehydratovaná. No jinak s pejskem neni žádnej problém, už k sobě ňufali, spíš s naším arogantním kocourem se zatím moc nemusí. Jinak se s radostí nechá drbat a myslím, že až si více zvykne bude to mazel. :)
S pozdravem Agáta
 
16.5.2016
Dobrý den :)
Arizona si pomaličku zvyká. První dny jsme doma hráli hru "najdi kočku". Jak už přede mnou popisovala Agátka. Je to opravdový mazel, dokažeme u ní prosedět spoustu času. Je neuvěřitelně umazlená. Dokonce někdy i vrní. Zatím k nám sama nechodí. Drží si odstup. Zabydlela se ve skříni, kde už se cítí bezpečněji. V noci vychází na průzkum našeho bytu.Ve dne se ještě bojí. Zatím toho příliš nesnědla.To je jediné co řešíme. Podstrojujeme ji různé kočičí lahůdky. Odolává, je to asi tvrdohlavá kočičí holka:).Trošku sem tam něco zobne. Snad se to brzy zlomí. Přece jen je to pro ni velká změna.
Největší problém ji asi dělá náš svérázný kocour Chuck. Je tady svým pánem a nebyl zvyklý se o své teritorium moc dělit.Tak snad se to co nejdřív vyladí.
Jsme s Arísky nadšení, obzváště naše ženská polovina rodiny. Je to holka do party. Je úžasná!
Krásný den i vašim kočičím svěřencům.
S pozdravem Jana
 
Další fotky zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Úžasné!

(Mirka L., 17. 5. 2016 20:06)

Ari, máš kolem sebe úžasné lidičky, kteří ti láskou a trpělivostí pomohou překonat první dny nejistoty v novém prostředí. Musí to být jistě náročné.... nová místa, nový kocourek a ještě pejsek,no to je teda dojmů...ty to zvládneš, krásná kočičko.
Mirka a čtyři kočičí mazlíci

Jak se daří Arizoně.

(Arizona, 16. 5. 2016 11:12)

Dobrý den :)
Arizona si pomaličku zvyká.První dny jsme doma hráli hru "najdi kočku".Jak už přede mnou popisovala Agátka.Je to opravdový mazel, dokažeme u ní prosedět spoustu času.Je neuvěřitelně umazlená.Dokonce někdy i vrní.Zatím k nám sama nechodí.Drží si odstup.Zabydlela se ve skříni ,kde už se cítí bezpečněji.V noci vychází na průzkum našeho bytu.Ve dne se ještě bojí.Zatím toho příliš nesnědla.To je jediné co řešíme.Podstrojujeme ji různé kočičí lahůdky.Odolává ,je to asi tvrdohlavá kočičí holka:).Trošku sem tam něco zobne.Snad se to brzy zlomí.Přece jen je to pro ni velká změna.Největší problém ji asi dělá náš svérázný kocour Chuck.Je tady svým pánem a nebyl zvyklý se o své teritorium moc dělit.Tak snad se to co nejdřív vyladí.
Jsme s Arísky nadšení,obzváště naše ženská polovina rodiny .Je to holka do party.Je úžasná!
Krásný den i vašim kočičím svěřencům.
S pozdravem Jana

Re: Jak se daří Arizoně.

(Kočky SOS, 17. 5. 2016 11:15)

Děkujeme, ale prosím pište na náš email kocky.sos@seznam.cz
Budeme se těšit na další pokroky a fotky z nového domova.

Nádherná!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 10. 5. 2016 14:08)

Hodně štěstí a krásný domov,kočičko krásná!