Jdi na obsah Jdi na menu
 


Babetka (02)

19. 4. 2015

babetka250.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2012

Babetka
je drobná kočička, hodná a mazlivá. Měla společný domov s Hugem - byli 23.4.2013 umístěni ke kocourkovi Edovi do Vracova. 23.5.2014 byli všichni tři vráceni, z finančních důvodů, protože si jejich majitelka nedokázala spočítat peníze a k těmto třem si pořídila ještě další tři kočky (
více zde).
Eda už nový domov má a Hugo je v nabídce. Babetka má bohužel potravinovou alergii a potřebuje speciální krmivo, proto je zařazena mezi kočky vhodné pouze k adopci na dálku. Pokud by to ale někomu nevadilo a zodpovědně by o Babetku pečoval, může od nás odejít do nového domova.
19.4.2015 byla Babetka umístěna do Brna, do bytu k pejskovi. Babetko, přejeme ti ať je to konečně domov opravdový!

Fotky Babetky z pobytu u nás a z druhého domova zde.

Fotky Babetky z prvního domova společného s Hugem a Edou zde.  

Babetka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Marie Šišáková.  Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

19.4.2015
Dobrý večer, jsme v pořádku doma, skoro nemňoukala. Doma hned vylezla z přepravky a zkoumala kde je. Nechala se ode mě i chytit abych jí ukázala záchodek. Tak snad bude vše OK.

20.4.2015
KOČKY SOS:
Dnes jsem s paní mluvila a Babetka se nechá hladit, dokonce se nechá škrabkat na bříšku! Zkoumá byt, je zvědavá na pejska a i pěkně papá. Prášek si nechala dát bez problémů. Sice se ještě leká různých zvuků a bojí se dívat z okna, ale ona je šťastná!

21.4.2015
Dobrý večer,
už má Babetku i trávu, všechno se zdá O.K., jen celý den nic nejedla, až teď když jsem přišla z práce si dala a teď se pustila do trávy...
K.

22.4.2015
Dobrý večer Lucie,
tak dneska ráno Babetka zvracela. Ale bylo tam hodně té trávy, tak možná z toho. Jinak se Yankeeho pořád bojí a obchází ho obloukem. Ráno konečně kakala. Papá v pohodě a na průzkumy chodí hlavně v noci, to Yankee tvrdě spí :-). Snad si zvykne a přestane se ho bát. 

 
26.4.2015
Dobrý den Lucie,
tak je to akorát týden co je Babetka u nás. Sice s Yankeem je to pořád stejné (obchází ho obloukem) jinak je vše OK. Papá, prozkumává byt (hlavně v noci), ale nic neprovedla. Je moc hodná. Na záchodek chodí pravidelně a od té doby co jsem jí sebrala tu trávu už nezvracela. Prášku jsem jí začala dávat jen čtvrtku a zkusíme je vysadit. Pozdravujte vaše kočičky. Děkuji a přeji pěkný večer.
 
18.5.2015
Dobrý den, po delší době podávám hlášení o Babetce. Myslím, že se u ná už pěkně zabydlela, když přijdu z práce, dostanu vždycky vynadáno... Je pěkně ukecaná (podle všeho, celý den spinká), jak přijdu, tak se nají a potom si říká o pozornost. Hraje si nejraději s malými myškami, vyhazuje je do výšky a loví je, je to celkem sranda. S Yankeem (pejsek) je to už lepší, ale stále se k němu přibližuje opatrně. Já jsem tento týden zasíťovala balkon a hned to tam byla prozkoumat. Posílám pár fotek, mějte se krásně.

19.4.2016
babetka200.jpgDobrý den Lucie,
dnes je to přesně rok co jsem od Vás dovezla Babetku. Za tu dobu se toho mnoho stalo, včetně  toho, že nám odešel náš pes. Babetka byla chvíli s námi sama, ale teď už měsíc a půl máme zase psího kamaráda. Myslím, že je spokojená. Prášky prakticky celý rok nebereme, občas zvrací, ale většinou kvůli bezoárům. Chci Vám moc poděkovat, jsme moc rádi, že ji máme.
Děkuji a přeji krásný domov všem Vašim kočičkám. K.
 
Babetka má nového kamaráda ...
babetka201.jpg

 

Fotky Babetky z pobytu u nás a z druhého domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásné zprávy

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 4. 2015 11:16)

A přání Babetce všechno krásné a domov plný lásky a pohlazení!

Re: Krásné zprávy

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 21. 5. 2015 7:21)

Tak s radostí shledávám,že první přáníčko se plní krásné Babetce na 100% a to je nádhera!!!!!Jen tak dál!!!!