Jdi na obsah Jdi na menu
 


Babetka 03 a Miluška 02

20. 10. 2018

babetka2.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2/2016
Umístění:
dočasná péče

Babetka je kočka, které se v Soběšicích narodila koťata - album zde. Je úžasná, nekonfliktní a neskutečně mazlivá kočička. S ostatními kočkami se snáší dobře, ale nejraději si hraje sama, to umí i parádně řádit. Může být umístěna jako jedináček, k někomu, kdo se zdržuje nebo pracuje doma. K malým dětem nevhodná. Babetka se po kastraci trošku zakulatila. 12.4.2018 -  Babetka byla jako jedináček umístěna do bytu, do Uherského Hradiště, místo Sidečka.
20.4.2018 - Babetka se v novém domově bála, byla schovaná pod postelí a paní majitelka neměla trpělivost jí dát čas. Dnes jsme Babetku vzali zpět k nám. Babetce se bude líbit v domku se zahrádkou. 20.10.2018 - Babetka a Miluška byly společně umístěny do Moravské Nové Vsi, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Babetka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Nataša Pospíšilová, pes Honey a kočky Reila a Sisi. Děkujeme! 

miluska7.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2016
Umístění:
dočasná péče

Miluška se našla opuštěná v Hustopečích. Je to milá a mazivá kočička, ale občas umí být náladová. Kočky spíš toleruje, k dětem není vhodná, občas umí při hře kousnout. Její království je postel, ráda se povaluje a nádherně u toho přede. 20.10.2018 - Babetka a Miluška byly společně umístěny do Moravské Nové Vsi, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Miluška byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byli Jolana, Jarda a kočičí tlapičky z Chudčic. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

23.10.2018
Dobrý den,
tak kočičky mají zázemí v bývalém dětském pokoji, který je teď volný, mají tam vše co potřebují. Zatím se bojí a jsou schované pod postelí, ale když přijdu, vylezou a mazlí se. Papají dobře a tak to necháme jen na nich, kdy se budou chtít podívat i do dalších částí domu. Děkujeme a ozveme se.
Rodina V.

18.2.2019
Babetka a Miluška se mají moc dobře, posílíme foto.

6-babetka.jpg7-miluska.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Babetko milá,

(Daniela se svou kočkopartou, 13. 4. 2018 19:08)

hodně zdraví a krásný život Tobě,i Tvé hodné paní.Nahradit milovaného Sidečka nelze,každá kočička je originál a jedinečná osobnost,ale můžeš stesk po něm zmírnit.Bude vám oběma spolu určitě krásně na světě.Mějte se obě pěkně!

Hodně štěstí

(Iveta, 13. 4. 2018 17:45)

Hodně štěstí Babetce i paničce!!!! Mějte se krásně :-)