Jdi na obsah Jdi na menu
 


Betynka 02 a Klára

20. 4. 2015

betynka350.jpgKočka, nar. 4/2013, kastrovaná

Betynka je kočička, která zůstala u domku v Žadovicích, když jí zemřela panička. Je to hodná a mazlivá kočička, ale v současné době je nemocná, bere léky a až se zotaví a nabere sílu, bude očkována a kastrována, proto je v přednabídce. 29.12.2014 - Betynka se uzdravila, je očkovaná a vykastrovaná a čeká jenom na vás! 20.4.2015 byla Betynka umístěna spolu s Klárou do Zlína, do domku.

Další foto Betynky z pobytu u nás a z nového domova společného s Klárou zde.

Betynka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byl Bedřich Vymyslický. Děkujeme!

klara200.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Klára je  bílomourovatá kočička, kterou i z jejími sourozenci Viktorem a Zlatkou přivedla na zahradu u jednoho domu ve Vacenovicích kočka. Paní se koťat ujala, ale nemohla si je ponechat na trvalo a tak, když jim byli 4 měsíce, obrátila se na nás. Klára je miloučká, mazlivá kočička a čeká u nás na svůj nový domov. 20.4.2015 byla Klára umístěna spolu s Betynkou do Zlína, do domku.

Další foto Kláry z pobytu u nás zde.

Klára byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Eva, Klára, Roman, pes Barney a kočka Sofie. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

20.4.2015
Dobrý večer,
píšu ohledně Klárky a Betynky... Obě se zatím dost schovávají a jsou od nás mírně odtažité. Bety na nás i párkrát bez důvodu zasyčela. Ale doufáme, že se to snad ještě srovná.
S pozdravem R.

23.4.2015
Dobrý den,
Klárka a Betynka jsou zatím v pohodě jenom Betty se stále ještě schovává, ale občas už nakukuje nebo vyleze ven. Klárka se jenom stále chce lísat a mazlit. Dokonce se už začíná i dost hrát. Posílám jinak i pár fotek.
S pozdravem R.

5.5.2015
Dobrý den,
Po delší době se ozývám ohledně Klárky a Betty. Také posílám i jejich nové fotečky. Klárka je poslední dobou jak utržená ze řetězu a jenom by si hrála a mazlila se. Také na nás co chvíli pomňoukává, když jenom na minutku s ní dáme oči pryč. Je moc fajn a ráda si hraje. Je s ní zábava.
Také Betty si už začíná lépe zvykat a tolik neutíká před náma. Stále se však bojí a jenom občas se nechá pohladit nebo podrbkat. Sem tam se nám ji i povede vzít když, se nechá, ale to je jenom výjmečné. Spíše si jenom lehne do postele a rozvalí se tam. To je vše. Pokud se k ní někdo přiblíží jde hnedka pryč. Obě kočičky jsou jinak stále v pořádku a moc fajn.
Posílám i kočiček dva jejich profily:
Klárka ---> http://www.miciny.cz/profily/detail/182611/
Betty ---> http://www.miciny.cz/profily/detail/182610/
S pozdravem Nikola

24.5.2015
Dobrý den,
Po delší době zdraví zase Klárka a Bettynka. Posíláme rovnou i nějaké nové fotečky.
Dostaly už nové oboječky obě a zvykly si na ně hnedka. Ani trochu jim to nevadí. Teď se ještě čeká až se vyrazí známky, aby se jim tam mohly dát.
Bettynka už se hodně lísá, ale stále je ještě plachá a trochu utíká, ale je v pohodě a né jako předtím.
Klára je zase malá potvůrka celou tu dobu. Jenom by se lísala. S Klárkou jsme už pomalu i začali na vodírku chodit ven, ale vždy je to jako běh o život, jak se všude rozeběhne.
A dokonce, když mají obě přístup do sklepa, si tam udělaly vchod ven a začaly tajně chodit samy ven. Prvně Klárka a později jsme nachytaly venku i Betty. Obě naštěstí chodí v pořádku domů. Vždy jen tak na 10 minut. I když jsme místo ve sklepě zadělali, Betty se stále daří chodit ven, ale raději doma leží v pelíšku nebo nad klecí s křečky.
Jsou to obě také nezbednice. Dělají nám velkou radost.
S pozdravem R.

30.10.2015
Dobrý den,
tak po hodně dlouhé době se ozýváme ohledně Klárky a Betty. No a za tu dobu se událo spoustu věcí.
Kočičky nám stále dělají vělkou radost. Dokonce u nás proběhlo i první koupání, pač k nám zavítaly blešky, ale těch jsme se úspěšně zbavily a už nikde nejsou. Bettynku dokonce potkaly menší problémy z dýcháním, ale i to se povedlo díky zákroku na veterině vyřešiit. Byla opravdu moc šikovná. Jenom byl boj ji dostat do přepravky, aby jsme se s ní na veterinu dostali. Ale po hodině a něco přeci jen.

b270.jpgKočičky měly nějakou dobu klid. Mohly lenošit, hrát si a být drbkané. Dokonce už i kocour, co na ně ze začátku syčel, je už bere v pohodě. Občas projde okolo a dělá jako by tam nebyly. Zasyčí jen v krajním případě, a to, když si všimne, že mu chce Klára sebrat jídlo. Je to taká potvůrka co by stále chtěla jíst. Ale vykrmovat ji přeci nemůžeme. Ještě by se neunesla na nožkách.
V pozdější době se nám Klárka dokonce na pár dní ztratila a nevrátila se domů. Avšak i to se vyřešilo a naštěstí ohromně rychle díky "Psímu detektivovi." Klárka si vlezla totiž k jedné paní do sklepa a s tama nemohla ven. Naštěstí se paní vrátila z dovolené a tak uslyšela mňoukání. Pak nám zavolala díky inzerátu co jsem podala.
Jinak nám dělá i hodně radost Bettynka která přestává být plachá a dost nám důvěřuje. Takže se dokonce nechá i vzít do rukou a chce se hodně mazlit. Poslední dobou si hodně oblíbila spaní v krabici v kuchyni a ať se tam děje cokoliv,  tak jenom spí nebo nás pozoruje.
Tak to je ode mě asi tedy vše. Přeji příjemný zbytek dne.
Nikola

kl350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

11.11.2015Posíláme menší pozdrav ze Zlína... A to rodinou fotografii...​ Tedy spíše rodinný rám. Jsou tam i naše dvě zemřelé kočičky, ale do naší rodiny budou vždy patřit ...

13.1.2016

Dobrý den,
Ozývám se po nějaké době hlavně s fotkami Klárky, ale i pár Bettynky. Tá se bohužel nerada fotí poslední dobou. Pokusila jsem se jinak poslat i tři krátká videa. Tak snad budou fungovat.
Momentálně moc doma nemáme veselo. Náš kocour má selhání ledvin a tak s tím bojujem. Naštěstí dobře bojujem. Avšak máme teď problémi s Bettynkou a to velké. Přestala nám asi před týdnem jíst a už s tím celou dobu na veterině bojujeme. Jak s kapačkama tak různou výživou. Bohužel se nám to přestává dařit a Bettynka všechno odmítá. Momentálně je doma na uklidnění a zda se rozežere. Jinak po zítří půjde na sondu když se to nezlepší. Jsme s toho doma opravdu nešťastní a doufáme, že jí bude brzy co nejlépe.
Jinak Klárka se má moc dobře a poslední dobou je moc aktivní a více si hraje. Je to taký náš milovaný lump co nám poslední dobou dělá velkou radost.
S pozdravem R.

16.1.2016
Dobrý den,
Před půlnocí kolem 23:40 nám doma Bettynka umřela... Bohužel už se s ní dneska na veterinu nepojede. Umřela přirozeně a já jenom doufám, že jí to moc nebolelo, hlavně když byla takhle nemocná. Prohrála svůj dlouhý boj a odešla za duhový most za svými přáteli, které určitě v minulosti měla i u vás.


Moc mě to mrzí a bude mě to bolet určitě hodně dlouho. Brzy by byla s námi doma už rok, ale i za tuhle dobu se z ní stal skvělý člen rodiny. Všichni jsme ji milovali i když jsme s ní měli na začátku opravdu velké trable kvůli její plachosti, tak si svůj krátký život opravdu nezasloužila.
Bude nám chybět Bettynka... Nám všem a moc... Bude v našich srdcích a paměti velmi dlouho ještě... Milujeme ji a doufáme, že se už netrápí...
Zasílám i jedno rozlučkové video a poslední fotku s dne kdy odešla...


24.4.2016
Dobrý den,
po dlouhé době posílám nějaké fotky a píšu i zprávu. Bohužel nám 18.04. odešel i kocourek na ledviny a tak Klárka zůstala nějakou dobu sama. Za celou dobu s ní byl jenom velký mazel a nic se jí nestalo. Žádná nemoc a podobně.
Dneska jsme si však ze Zlínského depozita ke Klárce dovezli kocourka Jima kterého posílám na fotce. Je to vlastně náhrada pro babičku za minulého kocourka který byl její. Zatím se spolu s Klákou dobře snáší i když Klárka trochu vrčí, ale vše je v pořádku. Jim je hodně milé a klidné povahy. Takže to je vše na dobré cestě.
S pozdravem
R.

28.6.2016
Dobrý den,
Dlouho jsem se neozvala kolem Klárky - žádné velké drama se u nás nestalo a ani nic podobného. Během pár dní co k nám přišel Jim tak si hnedka na sebe zvykli. Občas na sebe zasyčeli, ale teď už místo toho jenom hrají a škádlí se. Jsou spolu hodně spokojení.
Zasílám proto i jedno video kde jsou spolu:
https://www.youtube.com/watch?v=p_7tUufwBr0&feature=youtu.be
Jak sami můžete vidět často spolu venku dovádí. I daleko více a hraji si. Jim občas Klárku pokouší a chce si hrát. Klárka, když nechce tak jenom odejde. Ani se po něm neožene. Už je vidět jí to ani trochu nevadí. Občas k němu dojde a začne ho umývat nebo on ji. Taky si venku lehnou vedle sebe, ale spíše zaberou žídle co jsou venku. Každý vlastní. Doma si moc k sobě nelehají. Ani jim nevadí jíst vedle sebe. Jen si často střídají misky, i když tam mají stejné jídlo. Ale žádné problémy nejsou tedy. Oba dva jsou skvělí mazlíci a hodně hodní.
S pozdravem
Nikola

Další foto Betynky z pobytu u nás a z nového domova společného s Klárou zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bettynko, už tě nic netrápí!

(Mirka L., 17. 1. 2016 19:47)

Smutné, vždy to moc bolí, protože odchází milovaný člen rodiny. Ale byla s Vámi šťastná a Vám dávala radost. Vzpomínky zůstanou navždy!!
Odešla v klidu do kočičího nebe a to je důležité, že víte, že už ji nic nebolí!
Mirka a kočičí společníci Páťa,Zuzi,Čiki, Šedík,Zefík

Celé video jsem proplakala!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 16. 1. 2016 20:07)

Je to strašně smutné,neexistují žádná slova útěchy,jsou zbytečná......
Vzpomínky a láska k Betynce zůstanou navždy,je vidět,že jste ji měli moc rádi a ona byla u vás šaťastná.Patří vám poděkování za vše.

Krásný holky!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 25. 5. 2015 6:21)

Opravdu krásný holky to jsou a
Klárka je jako nějaká orientálka a umí zapózovat jak profi modelka!Jen tak dál,hodně štěstí všem!

Holky kočičandy,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 20. 4. 2015 19:50)

moc štěstíčka,moc lásky a krásný hodný domov,ať si ho užíváte mnoho zdravých let!!!