Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bobina 02

25. 1. 2022

mensi4.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2021
Umístění:
dočasná péče Popice

8.7.2021 - Přijali jsme mladou tříbarevnou kočičku i s jejími třemi koťaty. Někdo je přinesl na stanoviště veterináře v Moravské Nové Vsi. 8.9.2021 - Majitele se nepodařilo najít, koťata jsou už samostatná a mohou do nových domovů, jsou to kočičky Rozárka, Jessie a Bobina. Bobina je samostatná bojová jednotka. Pěkné, velice sebevědomé kotě, které si v lidské náruči troufá i na loveckého psa. Nejen, že slyší na jméno, ale ráda si na člověka vyleze a nechá se hýčkat. Pokud si jí chvíli nevšímáte, rychle na sebe upozorní, nejčastěji tak, že vás začne hladit tlapkou po zádech. 25.1.2022 - Bobina dnes odjela do nového domova, do Malešovic, do domku se zahradou, kde na ni čekají děti a tři pejsci.

Další fotky zde.

Bobina byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Jitka Nešporová a psi Bobinka a Čenda a kočky Julča, Jonáš, Mína a Lemur. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

20220126_144004.jpg27.1.2022
Dobrý den,
v úterý navečer jsme si přivezli kočičku Bobinu. Myslím si, že to zatím vypadá docela dobře, každý den je to o trošičku lepší.
Už v úterý večer se nechala ode mne pohladit a vzít do náruče, ostatních se ještě bála. Ve středu se už nechala pohladit i od dětí a vrněla si při tom. Malí pejsci ji přijali hned a nejraději by si s ní hráli, ale Bobinka na ně zatím vrčí a prská, velký pes se s ní také už seznámil. Tady je ostražitost s obou stran, bude to chtít ještě čas, ale zatím to nevypadá, že by to nešlo.
Starosti mně dělalo, že Bobinka nechtěla jíst, ale i to se naštěstí poddalo. Ve středu večer si z ruky vzala pár granulek a ve čtvrtek ráno snědla už i paštičku. Také se ve čtvrtek už začala domáhat naší společnosti a nechtěla už být sama v pokojíčku. Takže už prozkoumává i ostatní místnosti :-).
Posílám i pár fotek. S pozdravem Petra

20220206_101031a.jpg25.2.2022
Dobrý večer,
tento víkend jsem se chystala napsat, čekala jsem až bude mít Bobinka po další kontrole (kterou měla dnes) na veterině, abych věděla, co o tom napsat. Vzali jsme si ji s nemocným ouškem a bohužel ouško stále není úplně zdravé, neví, co je přesně za problém, jen řekli, že to bude ještě hodně dlouho trvat než se to spraví. Svrab tam už není. Nadále budeme ouško proplachovat a čistit a za tři týdny bude další kontrola.
Myslím, že se Bobinka s námi sžila velmi dobře, asi po týdnu si vynutila, že nechce být v pokoji mimo pejsky, takže putovala za nimi a pejsci ji také velmi dobře přijali.
Občas to Bobinku chytne a začne řádit (hlavně v noci :-)), ale jinak je Bobinka moc hodná kočička. Ráda se mazlí, ale nikdy nejde na klín, to nemá ráda, raději se svalí vedle a užívá si hlazení. S dětmi si občas pohraje, ale nějak si vybrala mě......na mazlení, hraní a také mně dělá neustále doprovod... i na záchod :-D.
Posílám pár fotek. S pozdravem Petra

bob2.jpg16.6.2022
Dobrý den,
posílám pár pozdravů od Bobinky, kterou jsme si od Vás vzali v lednu. V očkovacím průkazu má, že se narodila v červnu, a protože 2 moji pejsci se narodili 15. 6., tak jsme tento den dali i jako Bobinčiny 1. narozeniny. Posílám fotku z "oslavy", z jejího oblíbeného místečka na spaní - košík s ručníky v koupelně (a to má svých pelíšků spousty) a krátké video z procházky - ráda nás doprovází na polních cestách kousek od domu.
Petra

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář