Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohdanka 02

24. 1. 2018

bohdanka400.jpgKočka, kastrovaná
Umístění:
depozitum Hodonín I.


9. 11. 2017 - Dnes nám zavolala paní ze Slovenska, z Holíče, že na místě, kde krmí plaché kočky se objevila jí neznámá kočka, že je zraněná a nemá kus ocásku. Bohdanka má staré zranění, má utržený kus ocásku - buď ji kousl pes nebo se chytla do želez a podařilo se jí z nich dostat. Bohužel do rány se jí dostali červi, rána vypadala hrozně, více najdete zde.
2.12.2017 - Bohdance se rána dobře hojí. Fotky najdete zde. Je to hodná a trpělivá kočička, mazlivá.
20.12.2017 - Bohdanka byla na kastraci a zároveň se znovu ošetřila rána, byl odstraněn zbytek ocásku.
27.12.2017 - Bohdance se obrovská rána plná červů zahojila, ocásek má amputovaný, ale odmítá opustit karanténní klec - nelíbí se jí velké množství koček! Hledáme pro ni domov u jedné klidné kočičky nebo jako jedináčkovi. Je hodná, mazlivá, ale takový bojínek. Není vhodná do hlučné rodiny s malými dětmi.
24.1.2018 - Bohdanka odjela do nového domova, do Prahy, do bytu, ke kocourkovi a kočičce.



Další fotky zde.

Bohdanka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Nataša Pospíšilová, pes Honey a kočka Reila. Děkujeme! 

 

Zprávy z nového domova:
 

bohdanka300.jpg26.1.2018
Dobrý večer,
tak Bohdanka zatím hledá azyl v koupelně, ale pravidelně vylejza, pochopitelně ji, pije a chodí na WC.
Je to tedy úžasný mazlik, nechala se vyčesat a dala si tyčinky pro kočky. Ostatni zatim pokukuji, občas někdo zasyčí, ale myslim, že to nebude mít dlouhého trvání. S tím chybějícím ocáskem vypadá trochu jako králík, ale je hezky zbarvena a taky pěkně tlustoučká. Ale jak všichni víme, na barvě a ocásku nezáleží a bude to další miláček ve smečce. Děkuju a mějte se hezky. Ivana

 

3.2.2018, 10.den v novém domově
Dobrý večer,
tak tedy Bohdanka se už téměř aklimatizovala a to tak dobře, že mi přes den okupuje postel a azyl v koupelně už nevyhledává, občas zavrčení.
Ale co ji jde velice dobře, tak to je stravovani. Naplnila jsem 3misky vařeným masem a kdo myslíte, že to spapal. Nikdy by mě nenapadlo, že než se otočím, tak to je pryč. Bříško měla až na zem a chrápala jak byla nacpaná. Teď už to trochu hlídám.
Je milá a pěkně ukecana. Mějte se hezky. Ivana

bohdanka.jpg16.3.2018
Dobrý den,
po delší době posíláme pozdrav všem v Hodoníně i ostatním, kterým není kočičí život na ulici lhostejný. Foto, které dokazuje, že každá správná kočka má svou krabici.
Bohdanka a kamarádka Aja.

20.30.2018
Bohdanka je trochu baculatá, zbytky po ní nezůstávají a ostatním kontroluje misky, ale je mrštná a rychlá. Ranni rozcvička - viz video.

 

 

bohdanka.jpg1.9.2018
Baruška (Bohdanka) má novou kámošku!
Kočičku mám už skoro měsíc a sebrala jsem ji fetakum, kteří ji v tom šíleném horku tahali po ulicích a maximálně by ji dali napít piva nebo co to v tu chvíli chlastali. Údajně ji v té době bylo 2 měsíce, hubena a smrdela jak popelnik. Naštěstí úplně zdravá. Takže doma si už všechny ochocila a trochu je rozhejbala a právě zapojila i Barušku do kočkohratek.Vždycky si říkám, že to už je určitě poslední kočka, ale když to pak vidim tak je všechno jinak. Momentálně je v naší rodině 15 koček a mimo jedné to jsou všechno nalezenci. Mějte se hezky.
Ivana

8.6.2019
Všechny zdravime,
Baruška je mazel, ukecana, ale moc hodná. Kazdy den tady zápasí se svým plyšovým skunkem. Na prázdniny budeme na chalupě, tak možná trochu zhubne, ale je neuvěřitelně mrstna a rychlá.
Obdiv Vám všem v Hodoníně. Mějte se hezky. Ivana

26.1.2021
Přeji hezký večer a všem v SOS Kočky posíláme pozdrav. Včera to byly 3 roky, co Bohdanka (Baruška) přicestovala z Hodonina do naší smečky.
Mějte se hezky, Ivana

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

super!

(jolana, 5. 9. 2018 8:10)

moc děkuji za Bohdanku i ty ostatní kočičky, že našli srdíčko, co je má rádo! nás je 12 a je to taky bezva. hodně zdraví a radosti!

Hodně štěstí

(Daniela se svou kočkopartou, 25. 1. 2018 6:49)

Krásný,klidný a dlouhý život,milá Bohdanko Ti přejeme z celého srdce,za všechnu statečnost a utrpení co jsi doposud zažila si ho plně zasloužíš.MĚJ SE KRÁSNĚ!Díky rodince co si Tě vybrala a dá Ti lásku,jsi zlatíčko,které je bude vděčně milovat,to jsem si jista.