Jdi na obsah Jdi na menu
 


Borůfka

26. 11. 2016

borufka350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2015
Umístění:
depozitum Hodonín I.


Borůfka je černá kočička, která žila zavřená v králíkárně v Miloticích - více o celém případu zde. Jediná z těchto týraných koček z králíkárny je velice mazlivá, letí na klín, kde se nedokáže přestat mazlit. Měla úplně holé bříško, bez srsti, které si vylízla ze stresu, ale už krásně obrostla a začíná taky přibírat, je to holčička šikovná a moc by si zasloužila krásný domov. 26.11.2016 byla Borůfka umístěna do Brna, do domku jako jedináček. Domov našla na VII.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně.

Další fotky zde.

Borůfka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda, Toníček, Ivánek a Žofinka. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

27.11.2016
Včera k nám dorazila z umísťovací výstavy Borůfka, zatím máme trošku problém s adaptací, přes den nepije, nejí ani nechodí na wc, ale v noci bylo upito z misky a snězených pár kousků masa, tak se nevzdáváme a doufáme, že se u nás bude Borůfce líbit, párkrát se nechala pomazlit, ale hned poté se schovala do svého "úkrytu", kde má pelíšek a všechno ostatní, hrát si zatím nechce, ale to chce čas, při mazlení začíná příst.
Z kočičky máme doma ohromnou radost a doufáme, že s námi zůstane co nejdéle :-)
Martina

12.3.2017
Dobrý den,
dne 26.11.2016 jsme od Vás adoptovali kočičku jménem Borůfka, začali jsme jí říkat Baruška, na jméno si zvykla velmi rychle, a tak Vám chceme poslat její postupný vývoj.
Z počátku byla kočička velmi plachá, stále zalézala do koutků a nechtěla jíst, hrozně jsme se
b300.jpgbáli, že ji nemůžeme najít, ale nakonec jsme jí dali prostor k adaptaci a postupně s námi začala trávit více a více času. Nejprve jsme ji donášeli v pelíšku a pak zase odnesli do jejího bezpečného útočiště, dnes už je pravidelně mezi námi, spí s námi v posteli, pomáhá nám vstát, když budík nezabere, hraje si se vším možným (nejradši má korkové špunty:) a večer s námi kouká na televizi (viz foto). Pořád se trošku bojí našeho taťky, je na ni moc velký a má hluboký hlas, ale už si k sobě taky našli cestu :-)
Z počátku jsme měli strach pouštět ji ven, ale nyní ji postupně učíme chodit na zahradu, prozatím v našem doprovodu, ale už se učí chodit sama domů. Máme jen trošku strach, aby se nám nezatoulala, Barušku jsme si velmi zamilovali a nechceme ani pomyslet na to, že by se nám ztratila.
Jinak Vám za Barušku moc děkujeme, bylo nám bez ní moc smutno a jsme moc rádi, že je tu s námi :-)
S pozdravem a přáním krásného dne
Martina

23.5.2019
Dobrý den,
zrovna nedávno jsme počítali, že už to bude téměř tři roky, co jsme si od vás odvezli Borůfku, dneska Barborku.
Báře se daří skvěle, ale chtělo to opravdu hodně lásky a trpělivosti. Když sme ji přivezli, velmi dlouho se bála, schovávala se a lítala jako pobuch. Dnes už je o dost klidnější, i výraz má takový spokojenější. Je na nás hodně závislá, ale to my na ní taky. V příloze zasilam pár fotek naší modelky. Přejeme vše nejlepší a ať je váš den vždy o chlup lepší.
Renata, Martin, Eva, Martina a Barborka

528ddda4-9a5a-42f1-8a47-37061f682183.jpeg6.1.2020
Dobrý den,
dnes vám bohužel musíme poslat smutnou zprávu. Dneska jsme nechali uspat naši Barunku (Borůfku). Za posledních pět dní se její stav z ničeho nic neustále zhoršoval. Přestala jíst i pít, nechodila na bedynku a byla plačtivá nebo apatická. Po prvním vyšetření to vypadalo, že má jen trauma ze Silvestra, tak jsme si ji nechali doma, každý den se ale muselo znovu na veterinu, bylo to horší a horší. Nakonec pana doktora napadlo nás poslat na magnetickou rezonanci a tam se zjistilo, že má Baruška v hlavě obrovský nádor a léčba už by neměla smysl. Všichni jsme ještě v šoku, protože ta změna, co se udála byla opravdu velmi rychlá. Jsme ale rádi, že jsme jí mohli dát krásný domov a poslední roky si užila naplno. Bude nám všem moc a moc chybět.
S pozdravem rodina L.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásná zpráva i fotečky

(Daniela se svou kočkopartou, 14. 3. 2017 17:56)

Děkuji za nádherný domov,zprávy i fotečky milé a krásné Barušky.Zaslouží si jen to nejkrásnější co ji může v životě potkat,ale z vašeho odkazu je zřejmé,že našla ten nejkouzelnější domov a své lidičky,kteří ji milují nade vše.Blahopřeji a přeji mnoho,mnoho krásných,dlouhých,společných let!Zdraví vás i Barušku,Daniela s kočkopartou z Milotic,ve kterých Baruška zažila jen to ošklivé,bohužel.

Borůfka

(Martina Lachká, 27. 11. 2016 16:29)

Včera k nám dorazila z umísťovací výstavy Borůfka, zatím máme trošku problém s adaptací, přes den nepije, nejí ani nechodí na wc, ale v noci bylo upito z misky a snězených pár kousků masa, tak se nevzdáváme a doufáme, že se u nás bude Borůfce líbit, párkrát se nechala pomazlit, ale hned poté se schovala do svého "úkrytu", kde má pelíšek a všechno ostatní, hrát si zatím nechce, ale to chce čas, při mazlení začíná příst. Z kočičky máme doma ohromnou radost a doufáme, že s námi zůstane co nejdéle :)

Re: Borůfka

(Kočky SOS, 27. 11. 2016 17:52)

Dobrý den, tak to je všechno normální, určitě se to bude zlepšovat. Prosím pište nám zprávy na náš email: kocky.sos@seznam.cz kam časem můžete poslat i fotky. Moc děkujeme.

Re: Borůfka

(Daniela se svou kočkopartou, 27. 11. 2016 20:15)

Každá kočička si zaslouží ty nejlepší a nejhodnější lidičky.Ty co si prošly milotickým peklem u zlé osoby si zaslouží trpělivost a obrovskou náruč lásky a pohlazení tím víc,opravdu si prožily mnoho zlého!Přeji Borůvce krásný,dlouhý život a nejhodnější lidičky.Až si zvykne vaši lásku a trpělivost vám stonásobně vrátí!!!!