Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bria, Pampeliška a Oskárek

15. 7. 2018

bria1.jpegBria, kočka, kastrovaná, nar. 3/2013

Bria se potulovala v Rohatci v tzv. Kolonce, byla hladová  a přitoulala se  k naší známé, která přikrmuje venkovní kočky. Bria je dlouhosrstá krasavice, je mazlivá, ale chtěla by chodit ven. Jedna kočka by jí určitě nevadila.  21.4.2014 byla Bria umístěna do Šardic, ke kocourovi do bytu, ale v létě se bude rodina stěhovat do nového domku se zahradou.
 
Fotky z pobytu u nás najdete zde.

pampeliska300.jpgKočka, nar. 10/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Pampeliška - koťátko, které našla paní v Mutěnicích promáčené, prochlazené, s průjmem. Zatím umístěna do karantény a léčí se. Nevhodná jako jedináček.
20.12.2016 Pampeliška je zdravá, očkovaná, odčervená a může do nového domova. 23.12.2016 byla Pampeliška umístěna k Brie a dvěma kocourkům.

Další fotky zde.

Pampeliška byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra Šmídlová. Děkujeme!

oskar5.jpgKocour, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice, tel.
605 208 813

9.6.2018 - Po zemřelé paní zůstala kočka a u sousedky porodila tři koťátka. Paní sousedka se o kočku s koťaty do dnešního dne starala, ale bydlí v podkroví a koťata začala vylézat oknem ven a jelikož je v pronájmu a nebylo jí dovoleno zabezpečit okna sítěmi, obrátila se na nás. Kočku i s koťaty jsme přijali do depozita v Mikulčicích. Koťata jsou dva kocourci - Oskárek a Karlík a kočička Milunka. 2.7.2018 - Oskárek je zdravý, očkovaný a může do nového domova! 15.7.2018 - Oskárek odjel do nového domova, do Šardic za Briou a Pampeliškou.

Další fotky zde.

Oskárek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Helena a Jaroslav Blosgeber a kocouři Leo a Bertik. Děkujeme!



Zprávy z nového domova:

21.4.2014
Kočička Bria už se zabydlela, cesta probíhala v pohodě, když jsme přijeli, obešla si celý byt, najedla se a před chvílí spokojeně usnula. Náš kocour Tom trošku syčí a vrčí, když se Bria přiblíží do jeho blízkosti a couvá zpátky, protože se jí asi trochu bojí. Bria je naprosto v pohodě, je to nebojácná, přítulná a mazlivá kočička. Moc děkujeme za její záchranu! ;-) Mějte se hezky a my se zase ozveme.

25.4.2014
Dobrý večer, posíláme zase zprávu o tom, jak se Bria má. 
Vyklubal se z ní pěkný čertík, kocour už nesyčí a nevrčí, spíš je zvědavý a možná už by se chtěl kamarádit. Bria už se úplně zabydlela, přebrala velitelskou funkci a teď mu vrací to jeho nevrlé počáteční přivítání, sem tam po něm sekne a on raději uskočí:-o. Tak doufáme, že za chvíli z nich budou kamarádi. Takže zatím vše v pořádku a přejeme pěkný den!:-)

11.5.2014
Dobrý den,
posíláme pozdrav od Brii, má se dobře, velice jí chutná a vypadá, že nějaké to deko přibrala. Je moc hodná, jen má někdy útočné chvilky vůči našemu kocourovi, ale jinak už si na sebe docela zvykli a náš kocour Tom se před ní dokonce předvádí (asi se zamiloval :-D).  Posíláme pár foteček. Mějte se hezky! :-)

12.10.2014
Dobrý večer,
posíláme pozdrav od Briušky už z nového domečku, kam jsme se přestěhovali.
Bria celé stěhování zvládla výborně a hned se tu zabydlela. Taky už chodí ven společně s naším kocourem Tomem, oba se drží jen kolem domu a v zahradě a Bria se jde občas pomazlit k naší sousedce - babičce. Většinou je venku v noci a vrací se nad ránem, někdy nám dokonce donese překvápko v podobě myši :-D - je to velká myšilovka! Jinak celý den spinká doma v peřinách a večer se vyhřívá u krbu. Je vidět, že nějaké kilo přibrala, stal se z ní pěkný medvídek, který se pořád mazlí :-). Posíláme fotečky.

22.12.2014
Dobrý večer,
Briuška si užívá vánoční atmosféry pěkně doma u krbu a přeje Vám veselé Vánoce, šťastný nový rok a spoustu umístěných kočiček.:-)
S pozdravem B.

6.4.2015
Krásné prožití velikonočních svátků všem kočičkám do SOS Hodonín přeje Bria a její nová rodina, zrovna jsme oslavili rok jejího pobytu u nás. :-)  Posíláme pár fotek. Mějte se moc hezky! B.

23.12.2015
Naše Briuška přeje všem kočičkám do SOS Hodonín krásné Vánoce a především nový domov u hodných lidí! :-) Tento rok s námi a s kočičími kamarády Tomem a Mikym (nalezenec od Penny Kyjov) oslaví již druhé Vánoce. Děkujeme všem hodným lidem do SOS Hodonín a přejeme jim krásné Vánoce a do nového roku spoustu zachráněných a umístěných kočiček!
B. + Bria + Tom + Miky 

bria300.jpg27.5.2016
Dobrý den,
kočička Bria zdraví všechny hodné lidi do SOS Hodonín: "Mám nový domov už dva roky a posílám pár foteček."
Mějte se moc pěkně B.

 

 


 

Další zprávy po příjezdu Pampelišky:

26.12.2016
Dobrý den,
Pampeliška zdraví z nového domova, zatím vše v pořádku:-).
Celkem rychle se zabydlela a je moc hodná. Její nejoblíbenější hračka je momentálně samozřejmě vánoční stromeček, ze kterého si udělala šplhadlo. :-D Posíláme pár fotek a přejeme Vám všem i kočičkám všechno nejlepší do nového roku!
S pozdravem B.

15.1.2017
Dobrý den,
posíláme pozdrav od Pampelišky, vše zvládá velmi dobře, už se dokonale zabydlela, je to velký jedlík a divoch :-D. V příloze posíláme pár fotek pro pobavení.
Mějte se hezky! B. 

5.3.2017
Dobrý den,
Pampeliška zdraví z nového domova a posílá pár fotek sebe a svých kočičích kamarádů a jedno video pro pobavení. Už je z ní krásná kočičí slečna, fandí
biatlonu :-D, ráda řádí na kočičím škrabadle a miluje Toma :-D. Mějte se pěkně! B.

pampeliska350.jpg6.9.20147
Dobrý den,
zdravíme všechny do SOS a posíláme opět pár fotek. Malá Pampeliška už je velká, má se moc
dobře, v červnu podstoupila kastraci, všechno zvládla v pohodě, moc ráda se prohání po zahradě se svými kočičími kámoši.
Mějte se moc krásně! B.


24.12.2017
Dobrý den,
posíláme pozdrav od Pampelišky a Brii. Včera to byl přesně rok, co jsme si od vás z Hodonína dovezli malou chlupatou kouličku Pampelišku. Za tu dobu už vyrostla v krásnou a přítulnou kočičí slečnu a jsme moc rádi, že ji máme. S Briunkou jsou velké kamarádky. Přejeme krásné Vánoce a do nového roku 2018 jen to nejlepší! :-) B.

31.3.2018

img_2050_bria.jpg

img_2061_pampeliska.jpg

 

Další zprávy po příjezdu Oskárka:

30.7.2018
Dobrý den,
posíláme pár fotek Oskárka. Má se dobře a hezky roste a je to pěkný rošťák!
Mějte se pěkně, B.

mensi.jpg20.6.2021
Dobrý den,
posíláme pár letních fotek našich kočiček, všechny do SOS moc zdraví Briunka, Oskárek a jejich kamarád Adolfek. :-)

Fotky ze společného nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstíčka

(Daniela a její kočkoparta, 16. 7. 2018 20:40)

a dlouhý,krásný život,Oskárku!

MALÉ SLUNÍČKO MÁ NÁDHERNÝ DOMOV!

(Daniela se svou kočkopartou, 28. 12. 2016 8:22)

K překrásné Briušce máte doma krásný sluníčko v podobě Pampelišky k oběma vám moc gratuluji,váš domov suveréně zdobí!Hodně zdraví a lásky všem!

Gratulace!

(H&spol., 28. 5. 2016 20:53)

Bria je nádherná, takže nezbývá než gratulovat k výběru a dokonalé kočce. AŤ i nadále užívá hezkého života a její lidská smečka s ní.