Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buddy

19. 8. 2016

buddy-250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2015
Umístění: depozitum Mikulčice

Buddy byl nalezen u u obchodu potravin v Moravské Nové Vsi u frekventované silnice, kde byla nalezena pár dní před tím Casia. Byl také pořádně vyhladovělý, ale mazlivý a přítulný. 19.8.2016 byl Buddy umístěn do Josefova, do domku, ke kocourkovi.

Další fotky zde.

Buddy byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Fornůskovi a kocouři Sting a Pierre. Děkujeme!

 

 

Zprávy z nového domova:

21.8.2016
Dobrý večer,
v pátek jsme si přivezli domů Buddyho - našeho nového člena rodiny. Zpočátku byl velmi plachý, bál se úplně všeho a našel útočiště pod postelí. V průběhu sobotního odpoledne se z něj však vyklubal odvážný průzkumník a prozkoumal vše, co se dalo (tzv. český Keliš). Rád se pomazlí, pohraje si, odpočívá s námi, jen seznamování s naším kocourkem Honzíčkem je zatím opatrné. Doufáme, že u nás bude spokojený a Honzíček získá nového kamaráda.
S pozdravem S., Josefov

buddy350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25.8.2016
Dobrý večer,
posíláme pár nových foteček našeho Buddynka, který stále pokračuje ve svém objevování. Jinak si moc rád hraje, ještě raději prohání Honzíčka a taky moc rád papá. Sledování našich kocourků zvláště ve večerních hodinách je mnohem zábavnější než televizní pořady.  
S pozdravem S.

4.9.2016
buddy300.jpgAhoj kamarádi, zdraví Vás Buddy.
Na nový domov jsem si už zvykl, páníčci jsou na mě hodní a Honzíček je už můj kamarád. Mám moc rád ranní hygienu s paničkou - vyskočím si v koupelně na umyvadlo a umývám se pod tekoucí vodou :-).  V sobotu jsem byl poprvé venku na zahradě, páníček mně  dal obojek s vodítkem, abych neutekl a moc se mně to líbilo. Dnes už běhám po zahradě bez vodítka, lozím po jabloni, hraji si na trávníku, Honzíček mě kontroluje a páníčky mám pořád za ocáskem ( bojí se, abych neutekl ). Posílám pár fotek a už musím končit, mám ještě na zahradě moc práce, zahrada je velká a mám prozkoumanou jen půlku. Mějte se všichni moc hezky a zase se někdy ozvu :-).
Pa Buddy

11.9.2016
Ahoj kamarádi,
uběhl už zase další týden u mých nových páníčků a tak Vám píšu pár řádků. Každý den chodím na chvilku ven, ale musím být nablízku paničce, která se o mě pořád bojí. Zrovna dnes jsem byl venku dlouho - brzy ráno jsem s páníčkem zaléval trávu a kytky, aby neuvadly, pak jsem si dal i s Honzíčkem vydatnou snídani a ještě jsem stihnul asistovat paničce při umývání oken. Taky jsem se honil s Honzíčkem po zahradě a prozkoumával starou jabloň. Nakonec jsem si musel odpočinout na zahradním lehátku. Před večeří nechyběla pořádná hygiena, skočil jsem i do sušičky a jdu spát :-)  Tak zase příště. Pa Buddy


8.1.25017
Ahoj kamarádi,
dlouho jsem se neozval a proto Vám posílám pár fotek, jak jsem prožil moje první vánoce v
buddy350.jpegmém domově.
Mám se dobře, vážím už 5kg ( je tu spousta jídla, kterému se nedá odolat ) a proto raději běhám po baráku, abych si udržel kondičku a moc se těším, až bude teplo a půjdeme s Honzíkem ven.
Mějte se hezky :-)  Buddy

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hezké..! :-)

(vk, 16. 1. 2017 16:39)

No to jsou ale mimořádně krásné fotky krásného kocouřího domova :-)

Šťastný Buddynek.

(Jitka, 13. 9. 2016 7:21)


Buddynek je ale šťastný kocourek, takoví hodní páníčci! Díky...

krásné bydleníčko

(jolana, 5. 9. 2016 8:09)

hodně štěstí a krásný život s hodnými lidičkami