Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chelsea

6. 9. 2013

p7140116.jpg

Kočka , nar.3.6.2013 

Chelsea je krásná bílá kočička, která se ráda mazlí. Je jedním z koťat ,které se narodily  bílé kočce Pavlínce v Mikulčicích. Ujali jsme se jich jelikož by nepřežili. Dovezla nám je paní, které nebyl lhostejný jejich osud. Chelsea si ráda hraje a dovádí s kočičími kamarády. Určitě by měla jít do nového domova jedním ze svých sourozenců.

6.9.2013 odjela do nového domova, kousek od Brna ke kocourkovi.

Fotky Chelsey z pobytu u nás a z nového domova zde

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:
7.9.2013
Dobry den,
cesta zpet s Chelsea probehla hladce.Skoro celou cestu prospinkala.;-)V noci spinkala v posteli.Prujem mela zatim jednou,uvidime jak to bude pokracovat. Dekujeme moc za uzasne kotatko. Dame zase vedet,jak rosteme a jak se mame.
Krasny vikend.

12.10.2013
Dobrý večer,
S kocourem jsou už kámoši, právě spolu spinkají na novinách přitulení k sobě.Chelsinka jde se mnou někdy před domek na zahrádku. Nikam dál se neodvaží a většinou zachvíli zaleze zpět domů. Je to šílenej nenažranec,když uvidí, že máme něco k jídlu, sedne si a vytrvale mňouká

26.11.2013
Dobrý den,Chelsea už je naprosto v pořádku, přešla i na granulky, co jsme měly
koupené, jsou podle obsahu masa a minimum obilnin kvalitnější než ty Sanabelle. Pořídily jsme jí bílou chlupatou kamarádku. A dokáží spolu udělat pěkný nepořádek, když si spolu začnou hrát. Druhá kočička dostala jméno Šiva, které mu dostává a Chelsi ji v tom uspěšne podporuje. Posílám pár foteček.

26.12.2013
Dobrý den,
posíláme další fotky Chelsinky z jejího Štědrého dne. Jako první ze všech tří koček měla spapanou svoji štědrovečerní večeři. Vypadala pak jak bříško na nožičkách. ;-) Nejlepší dárek pro všechny kočky byla krabice od dárků, svých dárečků si moc pod stromečkem nevšímaly. ;-)
Přejeme krásné prožití zbytku letošního roku.
S pozdravem Zuzana a naše kočičí osazenstvo.

18.2.2014

Dobrý den,
posílám další fotečky. Přítel začal říkat Chelsea hladový Marvin, připomínala mu nějakou postavičku ze seriálu a jméno se uchytilo a dokonce na to i slyší. Jako jediná ze tří koček slyší pořádně na jméno. S veterinářem se domlouváme na kastraci. Zatím furt nemrouskala. Druhá kočička, co je o dva měsíce mladší už mrouskala, nejspíš to bude tím že je to kříženec sibiřské a perské.

Doufám, že se foto bude líbit, je to modelka.;-)

S pozdravem Zuzana Š.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krásná kočičí princezna

(Daniela, 19. 2. 2014 8:04)

Z Tebe milá Chelsinko,roste moc krásná kočičí dáma,opravdu radost pohledět!Mám také bílé kočičky i když ne úplně bilounké jako jsi Ty,mají znaky,ale ta bílá sněhobarvička vám všem moc sluší.Přeji vše krásné.
Zdravím i za své miláčky do Brna.
Daniela

Moc miloučká kočičí holčička

(Daniela, 7. 9. 2013 20:41)

je to takové zlatičko,jako pohádková víla,přeji vše krásné nové rodině a kočičce samotné,dlouhý,sťastný život!