Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chlupáček 02

15. 8. 2019

img_20190705_02.jpgKocour, nar. 5/2019
Umístění:
dočasná péče Jarošov

9.6.2019 - Tři koťata byla nalezena na mostě přes Baťův kanál a Moravu ve velmi zuboženém stavu. Koťata tu několik dní strádala, byla dehydrovaná, vyčerpaná a mouchy do nich nakladly vajíčka, ze kterých se vylíhli červi. První tři dny strávila koťata na veterině u pana doktora Kaděry v Uherském Hradišti, poté si je nálezkyně ponechalala v dočasné péči, uhradila i náklady na léčení. Jsou to dva kocourci a kočička. Jeden kocourek je hodně dlouhosrstý, má bílý koneček ocásku a bílé ponožky - Chlupáček. Druhý kocourek je světlejší, byl na tom nejhůře, červi mu vyžrali díru v nožičce, dostával antibiotika, nožka se čistí a maže, už je tam jenom nepatrná jizvička - Tlapka. Kočička je už méně dlouhosrstá, má bílé ponožky - Ponožka. Koťata jsou zvyklá na kočky i psy. 15.8.2019 - Chlupáček odjel do nového domova do Ústí nad Labem, do bytu za dalšími kočičkami.

Další fotky zde.

Chlupáček byl adoptován na dálku -  krmivo i veškerou veterinární péči hradila nálezkyně koťat paní Hana Blahová. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

chlupacek-mensi.jpg5.11.2019
Dobrý den,
aby Chlupáček chodil ven, to jsem v plánu neměla, až když sem viděla jakou povahu má a že si více rozumí se psy než s kočkami. Další dvě kočky ven nechodí, vadí jim jak kšírky tak i větší kontakt se psy, raději mají svůj klid, ale Chlupáček naopak - stále vyhledává kontakt se psy, venku se neprojevuje bojácností, leží spokojeně v trávě nebo prohledává okolí. Je celkově fixovaný na psy a pokud se mu venku něco nezdá hledá přítomnost mých fenek a bezpečí u nich. Samozřejmě bych ho do kšírek ani do toho aby chodil ven nenutila, jen je opravdu akční a rád tráví čas se psy tak se i venku cítí v pohodě.
Lucie

Černobílá Britney a merlatá Lippi The Guardians of Albion a Chlupáček

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář