Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chlupáček

27. 4. 2015

chlup400.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2014

Chlupáček je nádherný dlouhosrstý kocour, který se potuloval v objektu továrny v Potštejně, kde ho našel pan Vilém, který poskytl domov našim handicapovaným kočkám - Anežce a Zachariášovi
Nyní hledáme Chlupáčkovi domov - Anežka se Zachariášem o jeho hrátky nestojí, Chlupáček by potřeboval kočičího kamaráda nebo kamarády a také volnost pohybu - možnost proběhnout se venku. Rád si hraje a dovádí, je přítulný a mazlivý. Nemá někdo kočičáka, kterému je doma smutno a hodil by se k němu tento nádherný kocour? JE V DOČASNÉ PÉČI V POTŠTEJNĚ, pro další informace volejte nám na tel. 724 142 463

chlup300.jpgChlupáček vyhlíží nový domov!

Další fotky najdete zde.

 

 

27.4.2015
Chlupáček už nový domov nehledá,  zůstane v Potštějně u
Anežky a Zachariáše!

 

Pan Vilém nám napsal:


27.4.2015
Už ho nedokážu někomu dát!
Cožpak bych mohl Chlupáčka (neboli Maňáska) odtud vytrhnout, aby začínal zase někde jinde, když je tady již zabydlený?

Přidávám pár fotek a zdravím, Vilém

 

chlup350.jpg
Chlupáček už nový domov nehledá,  zůstane v Potštějně.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí

(Iveta, 28. 4. 2015 15:46)

To je super, přejeme všem kocourkům, kočičce, páníčkovi i paničce hodně štěstí a zdraví!!! Parta osmi chlupatých ocasatých příšerek z Bílovic :-)

pan Vilém a jeho paní jsou super!!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 4. 2015 11:13)

Promiňte mi,ale ani jsem nic jiného nečekala,jelikož "znám"srdce pana Vilíka i jeho předobré paní.Je vidět,že stejně dobří a láskyplní jako jejich dvounožci,jsou i ti dva drahoušci Michonnetek a Bělinka.Nyní máte dalšího superkrasavce,tudíž máte nádhernou kočkopartu a určitě nerozlučné kamarády.Jste skvělí a úžasní a je dobře,že jste tomuto klučinovi poskytli ten váš krásný,pohodový domov a vím,že je jim stejně krásně u vás,ve vaší péči, jako těm mým původním pěti, a k nim přibraným třem kterých jsem se ujala a které bych stejně,jako pan Vilík a jeho paní nedala ani za nic na světě!
Moc přeju všem v Potštějně úplně to nejkrásnější a nejlepší,co se dá přát,milým lidem a zlaťučkým zvířátkům.
Srdečně zdraví a pohlazení chlupáčkům posílá
Daniela a její kočkozlatíčka

díky

(Jitka, 28. 4. 2015 10:19)

Pane Viléme,
velké díky!
Jitka

Nedivím se,

(Jarmila, 27. 4. 2015 22:18)

taky jsme měli Mendy v "dočasce" a zůstala natrvalo. Chlupáček je krásný a úžasný kocour, ale jeho pán je ještě úžasnější :-)

Chlupáček

(marie, 27. 4. 2015 19:16)

ach, jak jsem si přečetla, že už nový domov nehledá, šíleně jsem se lekla, že už není.
Tak je to jinak, naštěstí a hurá. Díky panu Vilíkovi a jeho paní. Jste úžasní

Krásné a klidné

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 4. 4. 2015 17:59)

velikonoce a celé jaro,léto ....ze srdce přejeme Vám pane Vilíku, i všem Vašim miláčkům.
Daniela a její kočkoparta

Re: Krásné a klidné

(vk, 5. 4. 2015 11:16)

Děkujeme Vám moc za přání a taktéž přejeme celé Vaší kočkopartě! :-)
Michonnet, Bělinka, Chlupáček (neboli Kašpárek, neboli Maňásek :-)a spol :-)
(vilemkratochvil@centrum.cz)

Chlupáček

(Vilém K., 22. 2. 2015 20:32)

Dobrý den, paní Danielo! Děkuji za Vaše psaní, přemýšlím, co napsat o Chlupáčkovi, neboť to podstatné vlastně již napsaly dámy z SOS tady nahoře v nabídce. Snad bych jen dodal, že jsem se po jeho nalezení snažil různými způsoby zjistit, zda někomu nepatří, ale bezvýsledně. To je záhada, jak se takovéto nádherné zvíře ocitne uprostřed továrny...
Píšete, že kdyby to jen trochu bylo možné, tak bychom si Chlupáčka nechali a nehledali mu nový domov. To máte pravdu, i když žena už žádnou další kočku krom Michonneta a Bělinky nechce, tak Chlupáček je tak milý kočičák, že by se to jistě nějak udělalo ;-)
Důvod je tento: Michonnet a Bělinka s ním vůbec nechtějí kamarádit :-( On by si s nimi velmi rád hrál a dováděl,ale kdepak, nechtějí. Od začátku jsem pozoroval, že na něj nikterak neútočili jako na vetřelce, naopak evidentně se ho snažili ignorovat, jakože "tu není". Kdyby je nevyzýval ke skotačení a také si jich nevšímal a nechal je v klidu pochrupovat, tak by ho celkem akceptovali. Ale když on je ještě mladíček a tudíž pochopitelně velmi hravý. Potřeboval by ke hrám mladého parťáka podobného temperamentu, jako je on sám. Časem by naší dvojici víc a více svým roztomilým blbnutím stresoval (a už stresuje), a to bych nechtěl. Vysvětlit Chlupáčkovi, že aby jim dal pokoj, to neumím... :-)
Jinak musím říct, že je opravdu zlatý kocourek, milý, nebojácný... Zatím je doma, dneska jsem ho vzal ale již potřetí (pro jistotu ještě na
vodítku) ven trochu "provětrat".
Také roste jako z vody :-) To je prozatím vše o Chlupáčkovi.
Přeji vše dobré Vám i kočičí partě, která se má u Vás tak dobře! :-)
Vilém





Re: Chlupáček

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 23. 2. 2015 21:49)

Děkuji pane Vilíku,za moc pěkné psaníčko o Chlupáčkovi.Máte plnou pravdu,naprosto si dovedu představit jak to u vás doma "funguje"s kočičáčkama.Jak se ten překrásný výrostek snaží strhnout ke svému blbnutí i ty dva vážené a důstojné domorodce, ke kterým se dostal a jak oni ho ignorují.U lidí je to,když někdo někoho ignoruje horší, než když ho nesnáší,u čičin si myslím je to lepší.Hlavně že se nervou,nesyčí na sebe a nejdou si tkz.po krku se vším všudy.
Je to opravdu krásné stvoření a ten kdo ho bude mít za mazlíčka a lásečku,bude mít opravdu kus krásné kočky a to přímo výstavní.Ještě ke všemu je,jak píšete strašně hodný klučina,tak bych mu strašně moc přála tak hodné lidičky a tolik lásky co se jen dá kočkám a zvířatům vůbec dát.Budu sledovat jeho osud a doufat jen v ty nejlepší "konce"!!!!!!
Pohlaďte za mne všechny tři miláčky a opatrujte se tam u vás, v krásných končinách.
Srdečně Vás,Vaši pani i zvířecí mazlíky zdravím.
Daniela

-

(Vilém K., 20. 2. 2015 7:43)

Vážená paní Danielo, odpovím dnes, nejpozději zítra... :-)

Omluva za používání

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 19. 2. 2015 11:52)

původních jmen-Zachariášek a Anežka,já přeci vím,že jsou to Michonnetek a Bělinka,snad to nevadí?!,příště se polepším!Všechna čtyři jména jsou krásná a sluší jim!

Pozdrav panu Vilíkovi a všem ,v krásném Podštějně!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 19. 2. 2015 11:42)

Moc Vás Pane Vilíku zdravím, a to i všechny vaše krasavce.Nevím,zda jste četl můj vzkaz,který jsem Vám zanechala pod zprávou o Anežce a Zachariáškovi ze dne 13.12.2014?!Psala jsem,že už mám osm čičin,poté, co jsem si vzala kočičku,která žila min 4roky v zahr.osadě a kde jsem ji, a ostatní jezdila krmit denně.Jak jí někdo přivodil velice ošklivé a bolestivé zranění a já jí ho přes sos kočičky Hodonín nechala ošetřit,neměla jsem to srdce tak hodné stvoření vrátit do mrazu do osady,aby byla nyní, s handicapem vystavena další lidské zlobě a krutosti.Tak ji mám už třetí měsíc doma a pomalu ji zvykám chodit na dvorek a po zahrádce,ale pouze, když jsem krok co krok za ní.Má tendenci stále koukat kudy by se dostala někam ven.Ona totiž v osadě musela zdolávat denně ploty,zídky a mnoho a mnoho překážek,tak je taková vyjukaná ze všeho,když je venku.Nicméně,doufám,že si zvykne a zapomene,že nějaký Hodonín a zahr.osada existuje a přesvědčí se,že nejlepší je tady u nás, a to nejen doma,kde to miluje a náležitě si dříve nepoznaného tepla,sucha a klídečku užívá,ale také na zahradě,dvorečku,u jezírka a v různých částech pozemku,které jsou pro slastný život koček přizpůsobeny, a bude si to, jako druhé kočky taktéž užívat plnými doušky...
Kočeny si na ni vcelku zvykly,ona na ně také,jelikož má dar hodné a nekonfliktní povahy,raděj ustoupí než by se handrkovala.Jsem strašně ráda,že ji mám a vůbec mi nevadí,že jsem se během minulého roku ujala dalších dvou kočen.Lépe,když se rodina rozrůstá o její členy,než naopak!!!!!
Ten chlupáček je překrásný a věřte mi,že bych ho brala okamžitě,ale doufám,že se najde brzičko někdo,kdo si ho bude vážit a dá mu nejen lásku a pohlazení,ale především teplý,šťastný domov-takový domov jaký nabízíme kočičkám mnozí z nás, Vás nevyjímaje.
Mějte se moc,moc pěkně a držím pěstičky a moje kočeny pacičky,aby se tak krásný klučina měl tolik dobře jako Zachariášek a Anežka+všech osm mých kočiček.Vím,že kdyby to jen trošku bylo možné,že byste ho Vy,ani Vaše hodná paní z domu už nedali,ale stejně tak vím,že případné zájemce o Chlupáčka Vy, i dámy z sos řádně proberete,než jim Chlupáčka svěříte,a to je dobře!Pohlazení všem třem posílá a
Srdečně zdraví Daniela