Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chulio 02

24. 8. 2018

chulio270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Chulio a Chuanita jsou krásná koťata, která někdo odložil ke koňským stájím v Lužicích. Chuanita už domov našla. Chulio je úžasný kocourek, mazel a asistent u všeho a nebudete litovat, když mu dáte domov. 24.8.2018 - Chulio odjel do nového domova, do Prušánek, do domku, ke kočičce a pejskovi.

Další fotky zde.

Chulio byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Iva Záděrová. Děkujeme!

 

Chulio se svým kamarádem Mungem

 

Zprávy z nového domova:

25.8.2018
Dobrý večer,
posílám zprávu, jak se daří Chuliovi. Je neskutečně hodný a mazlivý. Nemňoukal, většinu noci prospal u Natálky v nohách postele. Jen do teď nic nejedl, nepil a ani nebyl na záchodě. Pořád se schovává pod deku, nebo za sedací vaky. Tak ho tam chodíme hladit a on vrní blahem. No a teď o půl 8 si to rozmyslel, vylezl, snědl půlku kapsičky a konečně se i trochu napil a prozkoumává pokoj. Tak snad už bude jen a jen lepší.
Přeju hezký večer a zase se ozveme.   M.

28.8.2018
Chulio je u nás 4 den, je moc milý, mazlivý,chovat se zatím nechce, ale rád se hladí. Jí zatím málo, ale jí. Nejraději je v ložnici na skříni, na průzkum vyráží v noci. Pořád je vystrašený, ale na to má nárok, je u nás chviličku.
Odmítá ale používat kočičí záchod, čůral na sedačku, do oblečení ... I když ho tam vždycky přinesu (už vidím, že se mu chce na záchod, protože k němu dojde, zuřivě v něm hrabe a pak z něho ale pokaždé uteče), potřebu tam zatím neudělá. Vím že to má ze stresu, je to pro něj pořádná změna a tak by mě zajímalo, jestli by mu neudělaly dobře třeba ty kozlíkové kapky? Mějte se hezky M.

Kočky SOS:
Dobrý den,
stavte se pro velký vysoký záchod  a stelivo na které je zvyklý, asi mu něco vadí - možná je málo steliva, malý záchod, prostě něco je špatně. Stavte se, zavolejte.
Tomalová

2.9.2018
Dobrý večer,
posílám zprávu jak si vede Chulio. Co od vás manžel přivezl tu bednu, chodí poctivě do ní. Je fakt, že záchod co jsme mu koupili je poloviční a asi uznal, že ho není hoden.
Jinak se zabydlil v ložnici na skříni, občas je u holek na okně, nejraději s námi v posteli, ale dolů jít zatím nechce. Jednou ho holky snesly, aby si vyzkoušel škrabadlo s domečky co mu hned objednaly a už došlo, ale pelášil zpátky nahoru, jen se mu od pacek prášilo. Tak na něm zatím řádí jen Mája. Ale v noci jsem ho 2x slyšela, že se dole prochází. No a s Májou si občas vyliskají, a z toho vedle sebe usnou jako nejlepší kamarádi. Jinak díky moc za ty kapky, oba byli blahem bez sebe.
Zase někdy napíšu M.


25.9.2018
Dobrý večer,
posílám zprávu, jak si vede Chulio. Je to mazel a nejvíc přítulný je kolem 4 hodiny ráno, kdy přeskakuje do všech postelí a zkouší, kdo bude ochotný vstávat a Chulinka hladit. Běhá už po celém baráku, začíná si zvykat i na psa Dášenku. Je to velmi galantní kocour, od Máje denně schytá nespočet lepanců, většinou se jen povýšeně zatváří a odkráčí pryč. Až když už je toho od ní moc, dokáže si udělat pořádek. Ale stejně se mají rádi. Všechny zdravíme. M.

img_5741.jpg27.10.2018
Dobrý večer,
posílám pozdrav z Prušánek. Rád bych se pochlubil, že jsem povýšil z kocoura gaučového, na kocoura zahradního. Ono původně si moji páníčci mysleli, že budu jen domácí, ale já jsem na to měl názor jiný. Pokaždé, když moje kočičí kámoška Mája si stoupla ke dveřím a mňaukla, že chce jít ven, bylo jí otevřeno. No a já chtěl jít vždy s ní, ale bylo mi zavřeno přímo před čumákem. A to jsem si nechtěl nechat líbit. Víc jak měsíc jsem vytrvale mňoukal, až jsem si to vymňoukal. Tak to se mnou zkusili.
Nejdřív jsem opatrně prozkoumal (pod bedlivým dozorem) kraj dvora. Další den jsem se odhodlal dál a zjistil jsem, že tůjky jsou moc prima věc. Řádně jsem je všechy prolezl. A že jich tam je! Další dny jsem prozkoumával zahradu. Stromy jsou úžasné a nejlepší je
šeřík. Na něm řádím nejvíc. Na trávníku se to báječně honí s psí slečnou Dášou, jsme výborní kamarádi. Vždycky jí vyběhnu na nějaký strom, kam za mnou nemůže. No a Mája mě naučila chodit i k panu sousedovi. Je to moc hodný pán, už jsme se seznámili.
Takže dopoledne trávím na průzkumech, odpoledne doma na gauči a noci střídavě ve všech postelích, aby to někomu nebylo líto. Z venku se vracím hezky na zavolání, ona totiž miska s jídlem je jenom doma, to abych měl důvod se brzo vrátit. Ale prý to má jednu chybu, to moje labování po zahradě. Z mého krásně sněhobílého bříška, je bříško mírně našedlé. Ale pořád jsem fešák.
No a poslední informace - slyším i na druhé jméno, které mě dal náš dědeček. Nějak si nemohl zapamatovat Chulio a tak na mě volá Chuligáne. A já pokaždé přiběhnu, protože skoro vždycky dostanu něco dobrého. Všechny Vás moc zdravím. Váš Chulinek!

12.12.2018
Chulio se nemůže dočkat, sedí u dveří a čeká, kdy už je s Májou pustíme. Daleko ale nechodí, protože jak zavoláme, hned se motá kolem nohou. No a už trochu zlenivěl a nebo je to tou zimou, kolem poledne už ven nechce a je spokojený hezky doma v teple.
No a s Májou občas pěkně řádí, je to dupot, jak se honí po schodech nahoru a dolů. A na ten stromek jsem taky moc zvědavá. Chulio je kliďas, ale Mája je pěkná divoška, ale stromek máme umělý a ozdoby nerozbitné:).
Přeju Vám všem jen to dobré, hlavně číčám nové domovy.


17.2.2019
Dobrý večer,
zdravím všechny bývalé kamarády a paničky v Kočkách SOS. Jsem velmi spokojený pan kocour, malinko rozmazlený a velice umazlený. Moje bývalá panička - paní Naďa jistě netušila, jaká je moje nejoblíbenější hračka. V novém doma to zjistili velice brzy, když jsem jim gumičky do vlasů (v lepším případě) přemístil někam jinam, (v tom horším) je nenašli vůbec. Dokážu s nima vyvádět psí kusy. K vánocům jsme dostali s Májou novou kuličkodráhu. Ani jsem si jí nevšim! Přenechal jsem ji Máje. Gumičky jsou gumičky. Na vánoce jsem byl hodný, stromek mě nechal v klidu, jen kolegyně Mája zrušila 4 ozdoby. Přeju všem krásné dny a zase se ozvu.

Chulio a Mája

24.8.2019
Dobrý den,
Chulio zdraví z nového domova, kde je právě rok! A kocour je to dokonalý, líp jsme si vybrat nemohli.

Ona naše původní kočička Mája je taková divoženka, na to mazlení holt moc není, a tak se Chulda rozhodl, že to odmazlí i za ni. A jde mu to skvěle, je prostě zlatý. Mimochodem nalezené kotě, které jste nám pomohla zachránit, se má skvěle! Ale byl to boj. Prošlo si vším možným, mělo plíseň a opelichalo tak, že vypadalo jako bezsrsté morče. Čekala jsem, že zplesnivíme všichni, no ale nestalo se a Hermelínek je teď výstavní kocourek, kterého chválila i p. doktorka Vičarová. A nějak už u nás zůstal. Chulošek se projevil jako ten nejtrpělivější kocour na světě. Kotě má pořád někde zakouslé, za krkem, na noze, na ocase... Vždycky se s ním chvilku pohraje a až je už moc divoké, přidrží si ho packama a poctivě ho poolizuje.  On se má prostě rád i se zakrslými králíky, se psem, je úžasně kontaktní a milý!! 
Ráda bych vám za všechno, co pro záchranu koček děláte poděkovala, jen málokdo by takhle nezištně pomáhal.  M.

chull.jpg29.1.2020
Dobrý den, zdravíme z Prušánek.
Nedá mi to nepřeposlat vám dvě fotky s Chuliem.
První by se dala nazvat Chulio folkloristou. Dcera chodí v kroji a několik hodin pečlivě škrobila, žehlila, kolíčkovala kasanice. Poté je opatrně uložila na horní patro dvoupatrové postele. Nevím, co se mu v těch na plech tvrdých kasanicích mohlo líbit, ale prostě si v nich ustlal. A druhá stejně roztomilá fotka je z nedělní siesty u televizní pohádky. Chulda se rozhodl dívat s námi, ale po chvilce uznal, že pohádka nic moc a tak to zabalil. Přejeme krásné dny!
M. a Chulda se svojí zvířecí partou



24.8.2020
Hezký den všem do mého bývalého domova.
Jsou to právě dva roky co mám své nové doma. A mám se moc dobře. Velím tu celé naší zvířecí partě. Nejlepší kámoš jsem s kocourem Hermelínem. Pořád spolu něco provádíme. Kočička Mája je taková dáma, našich bitek se raději neúčastní. Nejraději jsem ale na zahradě, tam se to úžasně prohání s psí slečnou Dášou. Další do party jsou dva zakrslí králíci, rád jim lezu do výběhu. Dědeček mi říká rybář, jelikož jsem ze zahradního jezírka vychytal skoro všechny rybky. Zbyly už jen tři. Panička říkala, že  si tam nasadí vodní šneky, nevím sice co to je, ale prý mě to lákat nebude. Každý večer dělám společnost všem a ve všech postelích, hezky to prostřídám, aby to náhodou nikomu nebylo líto. Ono totiž je tady u nás takové pravidlo, že přes noc se nikde netoulá, hezky se spí doma a ven se může zase až ráno. No, tak jsem vám to všechno hezky vypsal a moc vás zdravím.
Váš  Chulio

received_572612163909278.jpeg23.8.2021
Dobrý den, zdravím z Prušánek a hlásím, že jsou to právě 3 roky, co zde bydlím a vládnu celé naší zvířecí rodině. Krásně se rozrůstáme, když jsem do Prušánek přišel, byli jsme dva, od té doby máme další dva nalezené kocouří kámoše. Tak jsme čtyři. S posledním Murinkem vám posílám fotku, vypadám na ní, trošku násilnicky, ale není to pravda, jsme velcí kamarádi. Jinak jsem prý trošku víc rozmazlený, hodně mlsný, no zkrátka umazlené zlatíčko.
Moc všechny zdraví Chulio

5.12.2021
Chulio je skvělý pomocník ...

24.8.2022
Dobrý den,
Chulda zdraví z Prušánek, kde právě dnes slaví svůj 4 rok v novém domově. Je rozmazlený (spí zásadně tam, kde nemá),  mlsný (žral by jenom maso), neskutečně vlezlý (nejvíc má potřebu se mazlit, když zrovna není vůbec čas), no zkrátka náš Chulinek. Je kámoš se všemi domácími kočkami (4), psy (2) a králíky (2). A jsme moc rádi, že jsme si ho před 4 lety vybrali. Na fotce s kamarádem Hermelínem.  
Přejeme krásné dny, M.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

měj se krásně!

(jolana, 27. 8. 2018 8:26)

konečně ses dočkal kocourku krásný:-) přejeme hodně mazlení, lásky a moc krásný domov!!!