Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čita 03, Zrzi a Fio

18. 2. 2019

cita.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2016
Umístění:
dočasná péče Valtice

Čita je kocourek, kterému kočičí mámu zakousl pes.
"
Jeho sourozence se mi zachranit nepodarilo.. Ale Čitulu jsem vypiplala na strikacce. On je totiz od bezdomovcu a ja jim chtela vykastrovat jeho matku, ale ona vypacila okenko u nas ve sklepe a vratila se k nim. Ja jela v ten tyden do porodnice a ona taky porodila .." Čita je mladý, hravý, s kočkami nemá problém.
11.3.2017 Čita našel domov na naší VIII. umísťovací výstavě, v Brně, v bytě a kamarádem mu bude pejsek.

Čita byl adoptován na dálku v dočasné péči.
 

zrzi230.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Dubňany

Zrzi je kocourek, kterému zastřelii kočičí mámu - více najdete zde. Druhé koťátko bohužel nepřežilo. Zrzi se má čile k světu, u nás se ho ujala kočičí máma Kelly (koťata Daffy, Bela, Beky a Murko).
24.7.2017 - Zrzi u nás čeká na svůj domov už rok. Je to nádherný zrzek, mazel, rád se nosí přes rameno. Rád by měl v novém domově kamaráda. 23.9.2017 - Zrzi odjel do nového domova, do Brna, k Čitovi.

Další fotky zde.

Zrzi byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Radka s Lubou, Alfa, Beta a Megie. Děkujeme!

fio2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2018
Umístění:
depozitum Hrušky

22.11.2018 - Koncem prázdnin se přitoulala k rodinému domku v Sudoměřicích kočka, manželé v důchodu chtěli kočku nakrmit a ona jim začala ve dveřích rodit ... Zavolali nám. Navštívili jsme je, kočku zkontrolovali a domluvili se, že ji nechají i s koťaty u sebe, po odstavení koťat si kočku po kastraci ponechají a my koťata po naší umísťovací výstavě, až se nám uvolní místo, přijmeme.
Dnes jsme tedy koťata přijali. Je jich šest - Arturek, Arnoštek a Alešek v dočasné péči a Jerry, Fio a Moja v depozitu Hrušky.
22.1.2019 - Fio je obrovský mazel, pohodář a těší se do nového domova! 17.2.2019 - Fio odjel do nového domova do Brna, do bytu, za Čitou a Zrzim.

Další fotky zde.

Fio byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Petra, kocourci Bob (Bellamy), Čertík, Matýsek a pes Bárt. Děkujeme!

 

 

Zprávy z nového domova:

cita251.jpg12.3.2017
Tak prvni noc mame uspesne za sebou a sme moc spokojeni. Probihalo monitorovani noveho prostoru a celou noc mazleni. Uz je velky kamarad a i na pejska si zvyka dobre. Foto zasleme az se necha pekne odfotit je totiz hrozne akcni.
Dekujeme S+D

31.3.2017
Dobrý den,
Čita se ma u nás dobře, je to úžasný mazel, ale taky umí být pořádný zlobidlo. Se psem sice zatim nejsou nejlepší kamarádi, ale nemají spolu problém a respektují se. Zasílam par fotek. Š.

 

20.4.2017
Dobry den,
přestěhovali jsme se do nového bytu a Čitovi to prospělo. Je hodnější. Má tu svůj klid a se psem už jsou kamaradi jak je vidět na poslední fotce. I když občas něco vyvede, jsme za něj moc rádi. Děkujeme Š.

 

Zprávy po příjezdu Zrzinka:

zrzi250.jpg26.9.2017
Dobrý den,
moc děkujeme za Bartíka (Zrzinka). Je to ten největší miláček a mazel jakého jsme si mohli přát. Rád s námi spí v posteli a pěkně se rozvaluje. S fenkou vychází od zacatku bez problémů. Akorát s kocourem Čitem si na sebe pomalu zvykají a snad budou brzo kamarádi.
Děkuji Š.


27.11.2017
Dobrý den,
posílám par fotek z domova Bárta (Zrziho) a Čity. Mají se dobře. Jsou už kamarádi a občas se navzájem umývají, ale někdy se pořádně proženou po bytě. Ve čtvrtek jsem našla u nás před domem zrzavé malé kotě takže šlo hned se mnou domů v té zimě ho přece nenechám venku. Zatím se nikdo neozval, že by ho někdo hledal takže vypadá, že zůstane u nás napořád. S Bartikem jsou hned od začátku kamarádi, spí spolu a hrají si. Akorát Čita se drží od malého kocourka dál. Jemu holt trvá než si zvykne na někoho nového.
Moc děkuji za oba. Monika

img-0657.jpg19.3.2018
Dobrý den,
zasílám po dlouhé době pár fotek Čitouška, Bártíka (Zrziho) a taky Garfielda (kotě, které jsem našla před domem). Za tu dobu co jsem vám psala naposledy se už i Čitoušek na Garfielda zvykl a nedělá jim problém když všichni tři spí se mnou v posteli. Občas se sice kočkují, ale jinak je vše v pořádku a jsou skvělá parta i s fenkou Ebby. Rozhodně se s nima člověk nenudí a jsem za ně moc ráda. Moc za Čitouška s Bártíkem děkuji. Š.

 

Další zprávy po příjezdu Fia:

fio-a-zrzi-v-n.dom..jpg25.2.2019
Fio už je kamarád s Bártíkem ... :-)

14.3.2019
Dobrý den,
tak je to už 3 týdny co jsme si odvezli Fia. Fio je úplně úžasný. Jsme za něj strašně rádi. Je to ten největší mazel. Neustále se mazli a umývá nás. Už vychází dobře i s Čitym a Ebby. Ale stejně nejvíc si rozumí se Zrzim. Neustále tu spolu lítají a dělají blbosti :-) občas si říkám jestli je to kocour nebo malá opička, vzhledem k tomu jaký kousky dělá.
Děkuji Š.

29.6.2019
Dobrý den,
tak už je to delší doba, co jsme si od vás odvezli Fia. Je to úžasný mazel. S ostatními tvoří už skvělou partu, ale nejvíc je stejně se Zrzim. Lehávají spolu a navzájem se umyvají. Moc děkuji za všechny tři kočičáky. Děkuji Š.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Čitula

(Jana, 3. 5. 2017 22:34)

Tak Čitula se u vás sklidnil a jeho tehdejší parťák Viktor zdivočel.. Jsem ráda že máte radost..

I Tobě Čito,pozdrav

(Daniela se svou kočkopartou, 3. 4. 2017 21:33)

a přání krásného,dlouhého života ve stínu lidské lásky!Jsi okatý zlatíčko.