Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cyrilek

6. 10. 2013

cyrilek.jpgKocour, nar. 5/2013

Cyrilek je krásný kocourek, který se k nám dostal z psího útulku, kam ho i se svý bráškoupřinesla jedna paní.Je milý, hravý a mazlivý. V novém domově potřebuje parťáka ke svý hrám. 6.10.2013 byl Cyrilek umístěn do Uherského Hradiště do bytu ke kočičce.

Fotky Cyrilka z pobytu u nás a z nového domova zde.

 

 

 

Děkujeme, že po dobu pobytu u nás ho podporovala  formou adopce na dálku paní Iva a kocour Ozzík. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

 

8.10.2013

A zdravíme i my z Uherského Hradiště, tak Cyrilek se nám pomalu a jistě zabydluje. 
První den byl takový schovávací, ale jakmile jsme se my "páníčkové" odebrali do říše snů, tak nás kolem půlnoci probudilo řádění naší Blechy společně s Cyrdou. Nakonec si pak ustlali s námi na posteli :)
Co se týče Blechy, je radostí bez sebe, že se Cyril nechá všemožně žužlat, okusovat a že si na něm může trénovat své bojové kreace. Musím říct, že má Cyrda vážně extra klidňáckou povahu a hodně věcí ji promine, ale samo sebou jí sem tam taky ukáže!
Ze včerejška na dnešek spolu spali dokonce v závěsném lůžku na topení (a vlastně i teď po jídle do něj hupsli)Cyrilek si na nás člověčinu celkem již zvykl, miluje, když ho hladíme, jen se trochu vyhýbá mazlení v náruči. 
Ještě si nás asi musí pořádně proklepnout, než nám dá svou úplnou kočičí důvěru.
A chtěli jsme poděkovat ještě paní Tomalové, že nám doporučila takového super kocoura.;)
Díky moc, určitě se zase ozveme a pošleme další foto.

 

15.10.2013

Kočičky nám začali kýchat a odfrkávat si, tak jsme pro jistotu navštívili veterináře, kde nám paní doktorka řekla, že by se mohlo jednat o herpesvirovou infekci v ještě v úplném a totálním začátku (protože klinické počáteční stádia nevykazují - netečnost a nechutenstvím, protože jsou aktivní a jedlíci :), takže jsme dostali sodný roztok a vyplachujeme očička. Cyrda má ještě k tomu teda zánět dásní, takže přelečujeme a koupili jsme taky pastu, kartáček - tak uvidíme, jak to bude snášet + jsme ještě objednali krmivo vyloženě na čištění zoubků a vyhřívací polštářky. Tak snad to zvládneme!
Cyrda je jinak velký aktivista a mazlík, s Blechou dělají rádi různou neplechu. Je i vášnivým čtenářem a ajťákem. :)

 

 
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krásný kluk

(Daniela, 6. 10. 2013 19:23)

Cyrilek je opravdu rozkošné koťátko a krásný kluk!Majitelé mohou být pyšní na takového šikulu.Přeji všechno krásné v novém domově,Cyrilku! A děkuji za něj do Hradiště.
Hodně zdraví všem přeje z obležení svých sedmi kočičích miláčků
Daniela