Jdi na obsah Jdi na menu
 


Danny 02

17. 8. 2019

danny1.jpgKocour, nar. 6/2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

10.8.2019 - Dnes nalezeno v Prušánkách kotě, které se krčilo pod autem. Nálezkyně obešla sousedy v okolí, ale nikomu kotě nechybělo, nikdo o něm nic nevěděl. Je to kocourek, dostal jméno Danny. 17.8.2019 - Danny odjel do nového domova, do Svatobořic, do domku, kde na něj čeká kočičí kamarádka.

Další fotky zde.

 

Zprávy z nového domova:

29.8.2019
Dobry den,
pred dvema tydny jsme si domu odvezli male dvoumesicni chlupatucke kotatko. Dnes uz je Danny zabydleny, kocicka si na nej stale zvyka (potvurka), chtel by se s ni porad hrat a skace po ni a to se ji prozatim moc nelibi. Jinak je moc hodnucky, miluje hracky vseho druhu od mysicky po skrabadlo a nebo obycejnou tasku ci plastovy kelimek nebo mu bohate staci i ruka nebo noha.  Strasne rad papa, granulky se mu zatim moc nechce papat ale maso miluje at uz premrazene syrove nebo uvarene nebo konzervu. Miluje spolecnost a porad musi byt nekomu nablizku. Odvazeli jsme si ho s vahou 700 g a dnes po 14 dnech ma 894 g. Posilam i par fotek.

9.12.2019
Hlasime se ze Svatoboric, kde uz ctvrtym mesicem bydli s nami nas Kulisek (drive Danny). Ma se moc dobre, dnesnim dnem vazi rovne 3 kila. Moc mu chutna, papa temer vsechno, do granuli se mu moc nechce, ale s tim si vetsnou poradime. Miluje “kokinka” a strasne rad “zebra” kdyz si chystane snidani nebo obed. Jakmile dojdeme z nakupu tak je vlezeny v tasce a prohraba jestli mu neco neneseme. Taktez miluje koukani z okna (samozrejme se sitkou) a voditko mu take nevadi, zatim jen doma ucime, aby si zvykl. :-) Posilam vam par fotek, jeho oblibene misto a trocha vanocni atmosfery, kterou procituje s nami :-) ...

1.jpg13.2.2020
Dobrý den,
hlásím ze Svatobořic, jak se bydlí Kulíškovi. Ze 700 g koťátka vyrostl za necelých 6 měsíců krásný 4 kilový kocour. Rád chodí ven na vodítku se provětrat a rád řádí po celém domě, miluje koukání z okna ven na ulici. :-) Posíláme pár fotek.

6.10.2020
Dobry den,
hlásím ze Svatobořic jak se má Kulíšek. Je to velký kocour a divoch, ze 700 g koťátka je dnes 5 kilový kocour. Je to pěkný darebák a raubíř, ale to k tomu patří ... :-)  Spává s námi v posteli, ale ve 4 hodiny ráno je jeho hodinka a chce otevřít okno a koukat ven. Miluje chození na procházky na vodítku. Moc se nemazlí, ale když má hlad, tak se mazlí až až ... :-)


29.10.2022
Dobrý den,
Kulíšek je již 3 roky u nás doma a z maličkého koťátka vyrostl velký kocour, který rád spí v posteli a rád pozoruje dění venku z okna. Občas je to pěkný darebák, ale to už k tomu patří ... :-) Posílám pár fotek.

434858919_735000859.jpg19.4.2024
Dobrý den,
za chvíli to bude už celých 5 let co jsme si vzali domu Kulíška (Danny). Je to fešák a můj závisláček (chodí za mnou celý den jako pejsek). Posílám pár aktuálních foteček, tento týden dostal nový domeček a vypadá, že se mu líbí.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kulíšek Deny

(Šerákovi , 18. 2. 2020 11:19)

Jsem moc rada za zprávu myslím na nej mam ho na videu jako nalezence tak si ho připomínám ale protože máme kocourku Filípka nemohli jsme si ho nechat asi by nás přežil a co pak těším se na další zprávu

Danny2

(Serakovi, 2. 9. 2019 21:38)

Jsme moc radi ze Danny ma krásný domov kde ho budou mít radi a bude mít parťáka děkujeme a budeme čekat na další zpravicku