Jdi na obsah Jdi na menu
 


Darinka 03

28. 11. 2014

darinka250.jpegKočka, nar. 6/2014

Darinka je krásná rezavá kočička, kterou našli zaměstnanci ZOO v Hodoníně v krabici před vchodem a protože v ZOO je útulek pouze pro psy, volaly k nám a my jsme si pro Darinku přijely. Darinka má kratší a jakoby nalomený ocásek, může to být i vrozená vada, ale to Darince nic neubírá na kráse. Je milá a přítulná. 28.11.2014 byla Darinka umístěna do Brna, do domku ke dvěma kočkám a psovi.

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

Darinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

29.11.2014
Dobry den,
pisi kratke info o Darince( Megi). Vcera jak jsme od Vas dojeli, tak hodne kychala. Nasadili jsme ty leky co jste nam dala. Dala jsem ji do izolace od ostatnich. Dnes uz je to o mnoho lepsi. Kychne tak jednou za nekolik hodin, tak snad to bude brzy dobry. Nejvetsi zajem o ni ma pejsek. Jenze on je hrozne velikej a ona tak malinka, tak na neho hodne rano sycela. Ted uz vidi ze je pejsek kamos, tak uz i opatrne projde okolo pelechu. Sranda je, jak na ni reaguji kocky. Mourek ten ji pozoruje zasadne jen z vysokeho akvaria, tam vi ze ona na neho nemuze a Eliska uz chodi bliz a bliz. Ja myslim ze zitra to bude zas o neco lepsi atd atd. Posilam fotku jak haja. Za par dnu poslu dalsi info.

S pozdravem Katka

5.12.2014
Dobrý večer,
Posílám pozdravení od Darinky. Má se dobře a má spoust nových kamarádů. Po rýmě už není žádná známka. I pan doktor říkal, že je zdravá. Darinka si na ostatní už úplně zvykla a největší kámoška je labradorka Âja. U ní zjistila, že je moc hodná a taky hřeje. Občas si k ní chodí lehat. Ostatní kočky ji taky v klidu přijali. Darinka je veliký mazílek a taky velký pomocník :-)
S pozdravem Katka O.

4.4.2015
Dobrý den,
Megi (Darinka) posílá pozdravení. Už má 3 týdny po kastraci a daří se jí dobře. Je to velký pomocník a taky mazílek :-) přejeme příjemné Velikonoce. S pozdravem
Katka O.

20.5.2015
Darinka vyrostla do krásy a poslala fotku.. 
darinka250.jpg

 

12.8.2015
I v takovém vedru je to stejně nejlepší v klíně mé malé podnájemnice ...
Megulka (Darinka) posílá moc pozdravení.

17.10.2015
Megulka (Darinka) včera zvládla očkování u pana doktora. Dneska má odpočinkový den. Moc všechny pozdravuje :-)

31.12.2015
P.F. od Darinky Megie

darinka-pf.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Další fotky z pobytu u nás a z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Moc pěkná kočička!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 29. 11. 2014 19:51)

Gratuluji novým páníčků Darinky,získali překrásnou,milou kočičí holčičku.Přejeme hodně zdravíčka Darinko a krásný,dlouhý,šťastný,kočičí život.

Dotaz

(Petra Pospíšilová, 16. 11. 2014 17:28)

Dobrý den
měli bychom o kočičku zájem, ale máme takový dotaz, jestli je možné vzít ji k psovi? Jsme na bytě a mám pejska, je hodný, ani neštěká, umazlený atd. Jen jestli by kočičce nevadil.

Re: Dotaz

(Kočky SOS Hodonín, 16. 11. 2014 17:43)

Určitě ano, většina koček si na pejska zvykne a Darinka je ještě kotě, určitě nebude problém. Pro další informace volejte prosím přímo do depozita p.Tomalové na tel. 724 142 463