Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorotka 06

11. 3. 2017

dorotka250.jpgKočka, kastrovaná, nar.4/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Dorotka je krásná černobílá kočička, která byla nalezena ze svými sourozenci (Dorotka, Darinka a Daneček) v lokalitě Nesyt v Hodoníně. Je hravá, mazlivá a přátelská. Ke svým hrám potřebuje parťáka. Nevhodná jako jedináček. 11.3.2017 Dorotka našla domov na naší VIII. umísťovací výstavě, v Brně, v domku, kde ji čekají tři kočičáci a pejsci.

Další fotky zde.

Dorotka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla rodina Ludvíkova, kocouři Max, Chip, Muf, Márty a kočička Bezinka. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

dorotka350.jpg17.3.2017
Dobrý den,
dne 11.3.2017 jsme převzali Dorotku, je to zlatíčko, je velice mazlivá, ale velká zlodějka, jak ucítí maso, masné výrobky nebo psí kapsičky je k neudržení, člověk jí musí hlídat.
Stala se s ní šéfka, s pejsky se skamarádila dobře s kocoury taky, ale někdy s kočkou na sebe zasyčí (doufejme, že se to časem poddá). Spinká s mamkou v posteli.
Je velice zvídavá, nejprve prošmejdila domek ve Šlapanicích, kde jsme byli pár dnů a nyní to  samé v Brně. Chtěla by se podívat ven, ale to tak brzy nebude, z počátku ji budeme brát na břemínka, nechtěli bychom o ni přijít. Přeposíláme pár fotek.
S pozdravem S.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář