Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drápek

21. 9. 2017

drapek370.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

6.3.2017
Volali pracovníci z nemocniční vrátnice v Kyjově, že v zahradě našli kocourka a že má zraněnou tlapku. Kocourka jsme vzali na veterinu, byl to jen vytrhlý drápek, kocourek byl ošetřen a je v našem depozitu. Dostal jméno Drápek.

30.5.2017 - Drápek je zdravý, očkovaný, kastrovaný a může do nového domova. Je k člověku milý a mazlivý, ale velké množství koček na malém prostoru mu vadí, je u nás nešťastný. Pokud hledáte kočku, která se ráda mazlí - Drápek je přesně to, co potřebujete!  Pouze do domku se zahrádkou. 21.9.2017 - Drápek umístěn do Nechvalína, do domku se zahradou a stájemi, ke kocourkovi Šedivákovi a kočičí slečně Dolfí, kterým nedávno zemřel jejich parťák.

Další fotky zde.

Drápek byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Libor a Pavla Adamíkovi. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

21.9.2017
Dobrý den,
Drápek už je doma.  Zatím vše pozoruje z povzdálí, ale už se celkem uklidnil a začíná pomalu prozkoumávat nový domov. P.

drapek-v-novem.jpg23.9.2017
Zdravím, 
hlášení z Drápkova nového domova - Drápek už se rozkoukal a vypadá spokojeně, jakmile jde miminko spát, tak řádí v obýváku, jednu stěnu máme prosklenou a moc ho baví pozorovat svět z domova,  zrovna teď nahání nějaké smítko po pokoji,  dokonce už se zkamarádil i se psem :-)  Většinu dne chrní v pelíšku, ale jakmile vyleze, tak se mazlí a řádí,  zdraví 
Drápek a jeho nová rodina

24.9.2017
Drápek už vystěhoval psa z pelechu a zabydlel se tam :-)
 

drapek270.jpg15.10.2017
Dobrý den... hlášení z Drápkova nového domova, Drápek už si zvykl a zdá se být spokojený, vyhrál nad psem a sebral mu pelech :-) Nakonec zůstává doma a do stáje nepůjde, takže jen doma a na zahradě. A takto se mnou každý večer uspává dceru :-)

23.1.2018
Dobrý den,
hlášení z Drápkova domova. Drápek se má skvěle, je to lenoch, většinu dne prospí na sedačce nebo pod topením, na záchod chodí ven, krásně si řekne abych ho pustila  občas krade dceři hračky a nahání je po pokoji :-) Dcera už leze a tak ho občas nahání, Drápek má svatou trpělivost.
S pozdravem Drápek s rodinou

 

drapek.jpg20.4.2019
Zdravím,
posílám hlášení z Drápkova domova. Drápek je zdravý a spokojený. Je to takový náš hlídač, :-)  vyžene od domečku všechny cizí kočky i psy, chodí s námi na procházky, válí se u televize, babičce u krmítka číhá na ptáčky a s malou Aničkou má svatou trpělivost. :-)
S pozdravem Drápek s rodinou

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DRÁPEK

(Adamikovi, 19. 10. 2017 17:26)

Nechvalín budiž pochválen :))
Drápek získal super domov, je to jako sen,vidět tak nadmíru spokojého kocourka. Přejeme Ti Drápku, ať si tohoto domova dlouho užiješ a děláš radost svým novým majitelům.