Jdi na obsah Jdi na menu
 


Editka 02 a Radeček

10. 2. 2014

img_0605-mal.jpgimg_1537-str.jpgOba narozeni 8/2013

Bílou Editku našel pán v lese, když šel na dříví. Byla hubená, uši zabetonované svrabem, ale zdravá. K lidem je moc milá a mazlivá k jiným kočkám přátelská a pěkná divoška.
Radeček byl nalezen u lékárny na sídlišti v Hodoníně. Je to velice temperamentní, milý a umazlený kocourek. S Editkou se velmi spřátelili - můžete vidět v jejich fotogalerii.
10.2.2014 byli společně umístěni do Zarazic, do domku.

Fotky Editky najdete zde.
Fotky Radečka z jeho pobytu u nás a ze společného nového domova s Editkou zde.

Děkujeme Petrovi Pješčakovi & kočičkám Amince a Matýskovi, kteří Editku během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova
:


10.2.2014
Dobrý večer,                                                                                                                                                                                                             posílám posílám první zprávu o Editce a Radečkovi. Editka se hned se všemi mazlila, trošku je nejistá, ale už i řádila s míčkem a myškou, taky trochu papala a ted' spinká. Zato Radeček  je zatím velký strašpytlík, je zalezený pod postelí, už jsme ho několikrát vylákali ven, ale zase utekl a zalezl, nepomohla ani Editka...chtěla se s ním hrát, ale utekl jí. Zatím ho nebudeme nutit, nechtěl ani masíčko, doufám, že jak se uklidní,tak vyleze. Třeba mu zavoní masíčko, nebo Editka a přijde sám. Zatím se mějte hezky, děkujeme za zlatíčka a zítra pošlu další zprávu, snad už na tom Radeček bude lépe.  

11.2.2014
Dobrý večer, 

tak dnes je to už o něco lepší, Radeček včera večer vylezl ven, očichal všechny kouty, prošmejdil ložnici a pak si za námi vlezl do postele.:) Editka už tam samozřejmě byla a spokojeně vrněla. Spinkali s náma až do rána. Dopoledne byli s dcerou na posteli u ní v pokojíku, Radeček trochu jedl granulky a taky masíčko. Pak prý i chvilku řádil s Editkou. Ta běhá už po domě jakoby nic, jen syčí na dvorové kočičáčky, ty si s ní nic nedělají a klidně si chodí kam chtějí. Nebojte, ošizeny nebudou, sami chtějí jít ven, nejsou zvyklé spát doma, mají svého hřejivého pejska..:) Editka právě skáče kolem mě po posteli ,Radeček se snaží spát, ale nemá šanci.:) chudáček, ještě se bojí každého zvuku, ale už je to lepší. Prošmejdil co se dá a víc je kolem nás,než zalezený pod postelí. Akorát před chvílí jedl granulky (Brit pro kotata) a po  chvilce je vyzvracel, tak nevím, jestli se nahltal? Rano je jedl a nezvracel. Editka je jí a taky nic, i kapsičky. Radeček jí zatím po troškách. Snad to bude dobré. Právě si oba vylezli na dceru a uhnízdili se tam. A nemám nic...:) Jo, kvítka jsou o pár pater výš.!, ale zatím je nezajímají...mějte se a zítra zas napíšu.

14.2.2014
Dobrý večer, tak už je to mnohem lepší.:) Radeček už nezvrací po jídle, :)  :) nejvíc mu chutná šunka, to mu nestačím dávat  hladovečkovi, granulky moc nechce ,ale už mám objednané ty, co jste mi doporučila, tak uvidíme. A už se ani tak nebojí,chodí za námi jak ocásek.:) Editka je spokojená,překvapila mě, jak si hned zvykla. Radečkovi nedá pokoj, pořád ho provokuje a pak  řádí oba dva! :)  Musíme jim udělat nějaké to šplhadlo.! :) a  vzorně chodí na záchodek. Zítra Vám pošleme nějaké fotky. Mějte se hezky a zase se ozvu. 

15.2.2014
Dobrý večer Lucko, tak posílám ty slíbené fotky. Renata

4.3.2014
Dobrý  večer,
tak Vám zas posílám nějaké zprávy o našich kočičácích.:) Editka-to je malá čertice,řádí o sto šest, nejvíce se jí líbí pod dekou nebo peřinou schovaná ruka co škrabká, to potom není k zadržení, skáče, kouše...no prostě čertice (dneska úplně rozcuckovala hubku na nádobí,opice!) a sní všechno co dostane i co najde :)
Radeček (Tobísek,Tobi.) jméno jsme změnili, jelikož už jednoho Radečka  v rodině máme :)  Tak to je náš strašpytlíček..., ale už se to zlepšilo, jen když něco bouchne nebo vrzne, tak vyskočí a uteče, je pořád na stráži! Den ode dne je to ale lepší. S Editkou běhají  po domě maratony, hlavně večer :) nejvíce se jim líbí skákat přes manželovu polovinu postele...a jak se pohne, tak nemáme kočky,ale opice!:) Zato jídlu moc nedá-granule jsou až na posledním místě (a to už má ty,co jste mi doporučila), tak šunku, masičko, to by papal furt, ani ruce nestačím dávat pryč! Ale jinak je opravdu mazlík. Kastrace proběhla v pohodě,na druhý den už řádil.:) S Editkou jsou nerozlučná dvojka. Ještě Vám pošlu nějaké fotky a zase někdy napíšu. Mějte se hezky a  kočičkám přeji hodně nových páníčků.

Fotky ze společného nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Malí rošťáci,ale nádherní!

(Daniela, 11. 2. 2014 18:43)

Blahopřeji k těmto dvěma dárečkům v podobě kočičích zlatíček!Jsou milouncí a věřím,že jich bude za chvíli plná chalupa!Přeji dlouhý,zdravý a šťastný život oběma v zarazickém domečku u hodných lidiček.
Zdraví všechny Daniela se svými šesti kočičími miláčky