Jdi na obsah Jdi na menu
 


Edward střihoruký

16. 2. 2015

edward250.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2013

Tento kocourek se potuloval okolo činžáků ve Strážnici až si ho všimla paní, která tam krmí kočky. Kocourek měl z neznámého důvodu oholenou polovinu těla, zda to byla něčí hloupá zábava nebo jiný důvod, to se už nedozvíme, kocourek skončil u nás a dostal jméno Edward střihoruký. Je to moc milý a mazlivý kocour, rád si zařádí, ale také se rád stulí na klín a vrní a vrní...  Na svůj nový domov čeká už téměř rok, nelíbí se právě vám? 16.2.2015 - Edward byl umístěn do Brna, do domku k pejskovi, který je také z útulku.

Fotky Edwarda od nás i z nového domova najdete zde.

Edward byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Břečkovi a Toska - nejlepší kočka na světě. Moc děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

16.2.2015
SMS zpráva:
Dobrý den, Edie se zatím zabydlel pod postelí, párkrát se nechal pohladit, dostal pamlsek, ale trošku mě zaráží, že se zatím nešel napít a ani na záchůdek... Snad to bude dobré.

18.2.2015
Dobrý den, zasilám info o kocourkovi.
Zatím mi pořád nic nejí ani nepije :(, a to jsem zkusila i syrové hovězí maso, když ani to ne, povařila jsem ho, taky nic, granule má royal canin také ho nezaujaly.
Spí už na posteli, když přijde návštěva nebo někdo zazvoní schovává se pod postel. Pomazlit se přijde, ale vždy na chvili. Dávám tomu čas...

4.3.2015
Dobry den! Eda je u nas uz pres dva tydny a dela pokroky, jeho nemocne ocko jsme vylecili a uz dobirame ted posl.ctyri dny, tak snad uz bude fit! Je to maly dablik hodne si hraje a furt neco honi :))) mlsa kapsicky i granule, takze super! Jen ma zatim misticky u pelisku! Ale je to koblizek ;)) Krasny den, Marcela a Eda, brnaci!

8.3.2015
Dobrý den, posílám vám fotky Edy. Je to zlatíčko, jen v noci nedá pokoje ...

1.4.2015
Dobry den, zdravim vas z Brna,
Pisu ohledne Edwarda. Zda se, ze uz se u nas zabydlel, uz si  chodi po celem byte, s psa ma srandu a ma jako spravna kocka navrh. Je to tulive klubicko, jindy zase hravy certik. Zkratka je tu doma. Papa uz normalne a uz si i vynucuje, uz se ani tatinka neboji ten v kuchyni mlati nadobim a Eda spokojene chodi kolem nej. Mam radost, ze jedine ceho se boji je vysavac, a ten ted zapinam casto, vzhledem k jeho linani. Uz se i naucil chodit dvirkama, nejdriv mu to slo jen ven, ale ted uz umi i prijit zase domu. Takze vse supr. Diky moc a preji vam krasny den. Marcela

11.5.2015
Krásnou neděli a pěkný Den matek!
Marcela

17.6.2015
Dobry den,
pisi vam jak se Edovi dari, zda se, ze fajn, radi na zahrade, leze po stromech, je vdecny za pohlazeni a papani, je hodny, vzdy kdyz po praci dorazim vita me, je to opravdu zlato. Nejoblibenejsi hracku ma tkanicku od bot privazanou na klaciku to lovi a lovi.
Preji vam hodne uspechu ve vasi cinnosti i nadale a behem tydne vam zaslu i nejake foto :-)
Marcela

24.6.2015
Hubenour Eda a já - zde   (asi ode mě pochytil moji dietu), ale to asi moc ne, papá mu to samo, denně bužírujeme a lítame za kočkama ( má svoji lásku přes ulici bilou mourinku)- už mi ji i ukazoval když jsem šla domů mnoukal a tupkal za ní :-)))  takže jsme spokojení a plní elánu.

21.2.2018
Dobry vecer, chtěla bych vás pozdravit a poslat Edyska, jak moc dobře se mu daří.  Mám ho moc ráda a muj život je díky němu veselejší. Je to vážně kocour snu. Ať se vám daří a plno kočiček najde tak milující domov.
Marcela

14.7.2020
Dobrý den,
zasílám nejnovejší fotky Edíka, je spokojený (stále venku ve vinné révě a na stromech jako naše malá puma), dobře živený a mazlivý! Mějte se moc fajn.
Marcela

25.1.2023
Dobrý večer,
konečně jsem sebrala sílu Vám napsat o Edovi. Eda měl hodně špatnou imunitu už od začátku naší společné cesty od Vás. Pořád jsme buď léčili očko nebo kýchání nebo jeho manévry po venkovních bitkách. Doprovázel mě od roku 2015 a po těchto Vánocích mu bohužel byla diagnostikována kočičí leukémie, nyní je velice špatný zasoplený, špatně jí, kupujeme už jen tekutou stravu a i ručně ho krmím. Ovšem každý máme nějaký svůj vyhraněný čas a Edův asi nadchází i když nechci na to pomyslet, ale po dnešní kontrole u paní veterinářky jsme se rozhodli ještě pro poslední léčbu ( asi 150 tou) - opravdu se tento stav táhne již dávno před Vánoci x měsíců. Eda dostal injekce na podporu k jídlu a nějaké živiny obavám se, že se již musí trápit. Denně po něm utírám slintance a čistím ho, člověk by ani tohle neřešil, kdyby viděl lehké zlepšení, bohužel co jsem se  vše o této diagnoze dočetla je to pro kočky konečná. Přestal už poslední týdny i chodit ven neláká ho to, je apatický a asi ví co se děje ... V úterý máme jít k paní veterinářce na kontrolu a popřípadě domluvit to nejhorší (pro Edu možná nejlepší).
Chtěla jsem ať to vše víte, posílám Vám nějaké fotky, kde Edovi patřila celá zahrada a celý baráček a měl se tady krásně a pořád má! Doufáme v zlepšení a když ne děkujeme i tak za každou chvilku kdy byl s námi.
Marcela z Brna

cimg1006.jpg4.2.2023
Dobrý den,
dnes jsme ukončili Edovo trápení, zhoršil se ze dne na den, nejedl a už ani nechodil, cely zelený čumáčekk. Dnes dostal injekci, věříme, že mu bude na druhé strane líp. Byl to úžasný parťák. Nikdy nezapomenu. Bude pochován u hrobečku pejska Felisky, se kterou byl kamarád, ta měla nedožitých 17let. Marcela

Fotky Edwarda od nás i z nového domova najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Edíku,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 9. 3. 2015 7:46)

jsi v superdomácnosti a evidentně ti to tam svědčí,jen tak dál!!!!

muj eda

(marcela, 4. 3. 2015 12:08)

Dobry den!eda je unas uz pres dva tydny a dela pokroky, jeho nemocne ocko jsme vylecili a uz dobirame ted posl.ctyri dny tak snad uz bude fit! Je to maly dablik hodne si hraje a furt neco honi :)))mlsa kapsicky i granule, takze super!jen ma zatim misticky u pelisku! Ale je to koblizek ;))krasny den, marcela a eda brnaci!

Re: muj eda

(Kočky SOS, 4. 3. 2015 15:10)

Děkujeme za zprávu, ale pište nám prosím na náš email kocky.sos@seznam.cz
Budeme se těšit na další zprávu a také fotky.

To bude dobré,jen vydržet!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 16. 2. 2015 19:04)

Vůbec se nebojte a jen mějte prosím s Edíkem trpělivost.Vyplatí se, a bude vám všem krásně.Hodně štěstí,zdraví a lásky!