Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ela 02

6. 3. 2020

ela1.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

16.6.2018 - Někdo nechal před ZOO v Hodoníně šest koťat, jsou různého stáří, asi dva vrhy. Paní ze ZOO nám zavolala, že dvě kočičky nepapají, tak jsme je vzali a krmíme stříkačkou. Bílá kočička má cca 7 týdnů a mourečka cca 5 týdnů. 20.5.2019 - Ela je drobnější kočička, mazlivá, hodná a klidnější povahy. Je vybíravá v jídle, baští jen syrové maso a granule. 6.3.2020 - Ela odjela do nového domova, do Brna, do domku, kde ji čeká kočička.

Další fotky zde.

Ela byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Marie Báčová. Děkujeme!

Ela byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Simona Nováková.  Děkujeme!

 


Zprávy z nového domova:

8.3. 2020
Elinka je neskutecna, prijde si sama pro pohlazeni, v noci si poradne nacpala brisko a ma prozkoumany metr pred koupelnou. :-)

10.3.2020
Přeji pěkný večer,
Elinka právě prozkoumává podkroví a mapuje nové schovávačky. Asi ji teď chvíli neuvidíme. :-)

ela4.jpg20.4.2020
Ela mohla konečně ven ...

3.5.2020
Ahoj, říkají mi Ela a právě jsou mi dva roky.
A dva měsíce už mám nový domov v Brně. Po přestěhování jsem si našla místo pod nejvzdálenější a nejnižší skříňkou, ale kolem bylo tolik rukou, které tak krásně hladily, že jsem neodolala a musela vylézt. Po prozkoumání celého domečku, které mi trvalo skoro tři týdny, jsem si našla nový, lepší pelíšek u páníčka v posteli. S druhou starší kočičkou teď pořádáme velké honičky v domečku i na zahrádce. Hraní a řádění mě moc baví a vydržím u něj hodně dlouho. Na zahrádce je stále spousta zajímavých věcí ke zkoumání. Tak já už si jdu raději zase hrát.
Ahoj příště.

3.jpeg6.9.2020
Ahoj,
je to právě půl roku, co jsem se přestěhovala do Brna. Dalo to velkou práci, naučit páníčky všemu potřebnému, ale nakonec to zvládli. Ráno doplnit misku, potom pořádně vyčesat a hrát si. Než se vrátí z práce, tak si trochu odpočinu a odpoledne si můžeme hrát znovu. Večer si je pěkně naženu do postele a přitulím se k nim. Miluji zahrádku, kde je toho spousta k lovení.  Se starší kočičkou se občas honíme, ale ještě se jí někdy bojím. Zdraví Vás Ela.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář