Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eliášek 03 a Sebastian 03

30. 11. 2014

eliasek400.jpegKocour, kastrovaný, nar. 3/2014

Hendikepovaný Eliášek se přitoulal vyhladovělý a nemocný na zahradu domu v Mikulčicích, kde je naše depozitum. Na jednom oku měl veliký glaukom. Po pár dnech se nám ho podařilo odchytit a na veterině oko vyoperovali a kocoura vykastrovali. Eliášek, neboli "Krásnoočko", jak mu s oblibou říkáme, si u nás zvykl na společnost lidí a stal se z něj velmi mazlivý kocourek, který si rád zdřímne na klíně.  Občas se ještě umí při hraní leknout a to hlavně na stranu, kde mu chybí oko. 30.11.2014 - Eliášek byl umístěn spolu se Sebastiánem 03 do Březnice v okrese Zlín, do domku se zahradou.

Eliášek byl po dobu pobytu u nás  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Mirka Hutáková. Děkujeme!

seba250.jpg
O Sebastiánovi se dočtete zde.

Další fotky Eliáška a fotky ze společného domova obou zde.


 

 

Zprávy z nového domova:

2.12.2014
Zdravím,
tak po dvou dnech začali oba kocourci papkat, pejsky si už srovnali do latě a dnes večer jsem je poprvé našla v souladu za pohovkou, tak si myslím, že to klukům zatím spolu svědčí :) Sebastián je trošku plachý, ale už pomalu vylézá ze své ulity, ještě si nepřišel pro pohlazení, ale snad  brzy přijde :)

15.12.2014
seb350.jpgDobrý večer,
tak kočičáci se už skvělě zabydleli, samo-sebou spíš žijou nočním životem, takže je mám nafocené pouze při žrádle :D Ale úžasně se skamarádili, až mě to překvapilo a se psi vycházejí jak kdy, občas se s velkým proženou, ale když nemá Eliáš bojovnou náladu, tak je klid :) Jinak už začalo období mňančení u okna a dveří, ale myslím si že do Nového roka to snad už vydrží než je pustím na zahradu :)

8.7.2015
Zdravím,
Kluci se mají skvěle, už se nechaji aj dlachmat od psů. Nebo spíš Eliáš, Sebi je prostě cestovatel, svobodný :D

27.4.2016
Dobrý,
kluci jsou v pořádku a zdraví. Bydlíme normálně doma, takze žádná změna zatím. Jen Sebastiana už znají všichni sousedi, je věčně někde ...
Mějte se.

15.6.2016
Eliáš má nového kámoše :-) Zde.

elias351.jpg

 

Další fotky Eliáška a fotky ze společného domova obou zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář