Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ema (05) a Amálka (06)

1. 8. 2014

ema200.jpegKočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Ema je jedním z koťat ze zahrádek u Mutěnky, je to velice hodná a mazlivá kočička, je nebojácná a většinu dne tráví dováděním se svou sestřičkou Amálkou. Bylo by dobré, kdyby do nového domova mohly odejít společně, jinak se Ema hodí jako parťák k mladší kočce. Na psa je z depozita zvyklá. 1.8.2014 Ema umístěna spolu s Amálkou do Rohatce, do domku ke dvěma kočkám a dvěma pejskům.

Další fotky zde.


Ema byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!
 

amalka200.jpegKočka, kastrovaná, nar. 10/2013

Amálka je jedním z koťat ze zahrádek u Mutěnky. Je trošku vyplašená a bojácná, nejraději dovádí se svou sestřičkou Emou a bylo by dobré, kdyby mohla odejít do nového domova spolu s ní. Jinak by neměla být sama, potřebuje společnost spíše mladší kočky, je ještě hodně dovádivá a hravá. Na pejska je z depozita zvyklá. 1.8.2014 byla Amálka umístěna spolu s Emou do Rohatce, do domku ke dvěma kočkám a dvěma pejskům.

Další fotky zde.

Amálka byla po dobu pobytu u nás  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář