Jdi na obsah Jdi na menu
 


Emička

22. 6. 2013

Kočka, nar.emicka.jpg 4/2013

Emička byla nalezena se svou sestrou Evičkou v Bojanovicích. Emička je, stejně jako její sestřička, roztomilé, hravé a zvídavé kotě. Ráda se nechá pochovat a mazlit. Nevhodná jako jedináček. 22.6.2013 byla Emička umístěna do Šumperku, do bytu, ke 2 kočičkám.

Další fotky zde.


Zprávy z nového domova:


22.6.2013 SMS
Emička je opravdu zlatíčko. Vrní, jen co na ni sáhneme, mazlí se a vůbec se chová, jako kdyby byla s náma odjakživa. Moc děkujeme za takovou vymazlenou milou kočičku. :-) Cestu zvládla, jen jí bylo asi trošičku horko, teď už je to fajn. Už papala, byla na záchodku, prošla si obyvák a pokoj a pohrála si. Dračice Vaneska se jí bojí a Norika je naštvaná, tak doufám, že ji to brzo přejde. Emička si z nich ale vůbec nic nedělá a zrovna teď spinká na stole v obyváku.:-)  Nafotili jsme nějaké fotky, během zítřka je pošlu. Pěkný večer. :-)

23.6.2013
Dnešek je skoro stejný jako včera. Emička si prošla celý byt, je už prostě doma. Jen s náma nespinkala v posteli, ale v ložnici nás hlídala. Spapá vždycky všechno, jen na záchodek jsem ji pro jistotu párkrát donesla, aby nebyla nehoda:) (a radši jsme přidali ještě třetí záchodek na chodbu). Mňouká si na nás, myslela jsem, že jí něco chybí, a ona chtěla vždycky jen pomazlit:) A tak mazlíme, ale tak, aby to holky neviděly, mají ostříží zrak a hlavně Vaneska ji pořád pozoruje. A taky je uplácíme dobrůtkama. Vaneska, ta je mladší, na ni vrčí a pak tak zvláštně mňouká (jako by se ptala: co to je? to je kočka? fakt je?:D) a Norinka na nás tentokrát už není naštvaná, jen na protest si lehá do záchodku:D (to dělala, když přišla Vaneska taky). Posílám zatím jen tři fotky, až jich budeme mít víc pěkných a doufám že společných, určitě ještě pošlu.

Zdravíme ze Šumperka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Emička

(Daniela, 24. 6. 2013 13:51)

Vážení kočkomilové ze Šumperka,
mám vždy strašnou radost,když kočičí příběh ve kterém ten nejúžasnější tvor na světě-kočka,která byla opuštěná a čekala na nový domov a svoje lidi,dopadne dobře, a míca se má velmi hezky.U vás to Emička vyhrála,že se k vám dostala,přála bych takové štěstí i její sestřičce Evičce a vlastně všem kočičkám a kocourkům u paní Tomalové a Lucky doposud žijícím,které čekají až je někdo bude mít moc rád a bude se o ně bát,s nimi se radovat,hrát a krásnit si navzájem život,který by bez koček nestál za nic.
Přeji ze srdce zdraví dvounožcům,ale též čtyřnohým chlupáčkům a jen krásné a šťastné dny,týdny ,měsíce a řadu dlouhých let!
Zdraví vás Daniela a její kočičky Mili,Wiluška,Eliška,Sněhurka,Amálka a kocourek Matýsek+hafina labradorka Lussy