Jdi na obsah Jdi na menu
 


Enzo 02

5. 2. 2021

enzo.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2020
Umístětí:
depozitum Hodonín II.

21.7.2020 - Toto kotě našel cyklista vyděšené na silnici v Čejkovicích, aby ho nepřejelo auto, dal ho do sběrného dvora v Čejkovicích. Je to kocourek, vystresovaný, hodně plakal. Říkáme to pořád dokola, kotě nesmíte nechávat venku, nemá orientační schopnosti, žádné zkušenosti a takto to dopadá! 9.9.2020 - Enzo je krásně zbarvený moureček, ze světle pískového kožíšku mu září oči jako diamanty. Je to rošťák, plný energie a nápadů, jak zlobit, vyzývat ke hře, bojovat se smetákem nebo vaší nohou. Z toho se dovede proměnit v předoucí motorek, který si užívá mazlení. V novém domově potřebuje podobně starého kamaráda. 5.2.2021 - Enzo odjel do nového domova, do Ratíškovic, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Enzo byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Pavla z Brna a kočičky Siraelka a Lilinka. Děkujeme!

Enzo byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradili Judáš, Verdel a Štěpánka. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

18.2.2021
Enzo posílá pozdravy z nového domova.
Zítra to budou 2 týdny, co se Enzo přidal k naší rodině. Potřeboval čas, klid a trpělivost nás všech. Největší výzva to byla hlavně pro naše dva chlapáky. Ale zdá se, že si Enzo hezky postupně zvyká, jak na nás, tak na svoji kočičí parťačku Coffee. Opustil bezpečí šuplíků, kde se první 2 dny schovával, pomalu začal prozkoumávat nejdřív horní a pak i dolní patro. Stále je ostražitý, sleduje každý náš pohyb, ale rád se tulí, nechá se hladit a přede jako kolovrátek. Spolu s Coffee řádí jak draci (občas máme pocit, že nám zboří schodiště), kočkují se a čumáčkují se.
Děkujeme za krásného kocourka, který nám dělá každý den radost. :-)


3.jpg5.3.2021
Krásné zasněžené pozdravy od Enza.
Dnes je to měsíc, co je s námi. Naše kočka je v sedmém nebi, že má parťáka a my že máme nového společníka. Enzouš je pořád opatrný, zvyká si pomalu. Hlavně na živost a hlasový fond našich dvou kluků, pro které je to stále škola trpělivosti a ohleduplnosti. Občas si říkáme, když tak na něj koukáme, jako by si každý den při pohledu na nás říkal ... jako opravdu tady u nich budu už napořád? :-) Ale každý den se víc a víc osměluje, už neutíká při každém bojovém pokřiku našich chlapáků a zjistil, že na gauči je to mnohem pohodlnější než pod gaučem. Nejvíc ožívá večer a vystačí si s kuličkami, které neúnavně honí a přenáší je z pokoje do pokoje po celém domě. Chutná mu u nás, jen to musíme stále hlídat. Coffee vyžere vše, co najde, a nějak ji nedochází, že je to pro ni a Enza a je úplně jedno do kolika misek žrádlo dáme. A Enzo jako správný gentleman ji galantně nechává.
Enzo vleze i tam, kam naše Coffee nelezla, takže jsme museli přehodnotit to, co případně bylo na skříních. Dali jsme mu ocenění skokan roku, jelikož skáče z výšek, ze kterých se nám motá hlava (už se nám houpal i na garnýži, jak Enzo tak garnýž jsou v původním stavu). Zlikvidoval nám veškerý bambus, který měli kluci v pokojích a posvačil jednu strašilku ...naštěstí jedna přežila. A honičky našich koček z patra do patra připomínají běh splašených slonů. Ale když přijde a začne příst je vše odpuštěno. :-) Je to slaďouš, elegantní čičák, se kterým se rozhodně ani my ani naše Coffee nenudíme.
Pozdravujeme ostatní kočičáky a všechny, kteří o Enza s láskou pečovali.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář