Jdi na obsah Jdi na menu
 


Faustýna

6. 1. 2018

faustyna300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2014
Umístění:
dočasná péče Kostice

Faustýna je milá a mazlivá kočička, která se přitoulala na dvorek jedné paní v Kosticích. Paní ji začala krmit, ale všimla si, že kočička kulhá a má sedřené nožičky, tak zavolala k nám.
23.2.2017
Dnes jsme s Faustýnkou byli na vyšetření na veterinární klinice v Uherském Hradišti u MVDr. Kaděry. Faustýna má starší zranění, zlomené obratle, posunutou pánev a obě nožky jsou zlomené, jedna je horší - je  na ní rozdrcená kloubní jamka a roztříštěná stehenní kost a tato nožička se bude muset amputovat. Pan doktor se domnívá, že musela být sražena autem, zpočátku se nemohla vůbec pohybovat a tahala nožky za sebou, proto ta sedřená srst. Faustýnka musela velmi trpět. Faustýnku jsme na klinice zrovna nechali a zítra ji čeká amputace.


f270.jpg27.2.2017 - Dnes jsme přivezli zpátky Faustýnku. Je po amputaci a zvládá to úplně skvěle, krásně si tu hopká. Dobře baští, je dobře naladěná a umazlená.
20.3.2017 - Faustýna změnila názor na kočky, vadí jí a nastěhovala se do koupelny.
6.1.2018 - Faustýna má domov. Dočasná péče v Kosticích se pro ni stala domovem trvalým. Děkujeme.

Další fotky zde.

Faustýna byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Zuzana a Petr s kocourkem Sisilkem a kočičkami Čírinkou, Sněhurkou a Blackie. Děkujeme!

 

fa280.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář